Haberler

Spor Genel Müdürü Baykan, Tekvandocuları Kabul Etti

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Romanya’nın Başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda 9 madalya kazanan milli sporcuları kabul etti.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Romanya'nın Başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Para-Tekvando Şampiyonası'nda 9 madalya kazanan milli sporcuları kabul etti.

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, federasyon genel koordinatörü Ramazan Erçin ve Avrupa Para-Tekvando Şampiyonası'nda 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan sporcular, Genel Müdür Baykan'ı ziyaret etti.

Şampiyonayı Rusya'nın ardından ikinci sırada tamamladıklarını hatırlatan Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin, "8 ülkeden 40 sporcunun mücadele ettiği turnuvada sporcularımız başarılı bir performans gösterdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen şampiyonada milli sporcularımız 9 madalya alarak ülkemize döndü" dedi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da başarılarından dolayı milli sporcuları kutlayarak, "Elde etmiş olduğunuz başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Avrupa Şampiyonası gibi üst düzey bir turnuvada bizi en iyi şekilde temsil etmeniz ve kazandığınız madalyalardan dolayı sizleri kutluyorum. Bundan sonra katılacağınız şampiyonalarda da aynı başarılı performansınızı sürdürüp, ülkemize yeni madalyalar kazandırmanızı temenni ediyorum" diye konuştu.

Avrupa Para-Tekvando Şampiyonası'nda Yaşar Sami Gökbaba, Mehmet Sami Saraç ve Büşra Gör Avrupa şampiyonu olurken, Bülent Yılmaz, Haşim Çelik ve Bayram Kayan gümüş, Fatih Çelik, Turan Erdoğan ve Hanife Kunduracı ise bronz madalya kazanmışlardı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Baykan Romanya Bükreş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title