Haberler

    'Son samuray' Çağlar Söyüncü

    Güncelleme:

    Premier Lig'de Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester, deplasmanda Watford 1-1 berabere kalırken, genç futbolcu yeni saç modeliyle ilgi topladı.

    Premier Lig'de Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester, deplasmanda Watford 1-1 berabere kalırken, genç futbolcu yeni saç modeliyle ilgi topladı. İngiliz taraftarlar, sosyal medyada Çağlar'ın saçını konuşurken, başarılı savunmacı gündem oldu. Taraftarlar, "Çağlar savaşçıya benzememiş mi?" ve "Son samuray gibi olmuş" şeklinde yorumlar yaptı. Çağlar, dün 10 ikili mücadele kazandı. 6 top uzaklaştırırken, 4 defa da top kaptı.

    Rusya'da tarihe geçen maç

    Rusya Ligi'nde Rostov'da 6 oyuncuda koronavirüs çıkması üzerine takım, Sochi deplasmanına 17 yaş ortalamalı genç futbolcularla çıktı. 10-1'lik kaybetseler de kaleci Denis Popov, 25'i isabetli tam 41 şutun 14'ünü kurtarırken, 1 de penaltı çıkardı ve ligin kurtarış rekoruna (15) imza attı.

    Fransa'da yasak kalkıyor

    Fransa hükümeti, pandemi nedeniyle stadyumlara seyirci alınması konusunda çıkarılan yasağın 11 Temmuz'dan itibaren kademeli olarak kaldırılacağını açıkladı. Buna göre, ilk etapta maksimum 5 bin taraftar, müsabakaları stadyumdan canlı olarak takip edilebilecek. 23 Ağustos'ta başlayacak Fransa 1. Ligi'nde 2021-2022 sezonu için seyirci alınıp alınmayacağı temmuz ortasında yapılacak değerlendirmenin ardından belli olacak. Bilindiği üzere Fransa'da ligler tescil edilmiş, PSG Kulübü şampiyon ilan edilmişti.

    Çizme 105 gün sonra start verdi

    Koronavirüsün etkisini en yoğun hissettirdiği ülkelerden biri olan ve sezonun yeniden başlası öncesinde büyük tartışmalara neden olan İtalya'da Serie A maçları 105 günlük aranın ardından kaldığı yerden devam etti. Avrupa bileti almak için mücadele eden Hellon Verona, konuk ettiği Cagliari'yi 2-1 yendi. Torino ile deplasmanda karşı karşıya gelen Parma ise rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Ligde bugün TSİ 20.30'da Atalanta, Sassuolo'yu konuk edecek. TSİ 22.45'te ise Inter, Sampdoria ile sahasında karşılaşacak.

    Kupa Bayern'i durdurmadı

    Almanya Bundesliga'da 30. şampiyonluğunu garantileyen Bayern Münih, evinde Freiburg'u 3-1 yenerek, bu sezon ligde 25. galibiyetini aldı. 2 gol atan Lewandowski, ligde kaydettiği gol sayısını ise 33'e yüksetti. Borussia Dortmund da deplasmanda Leipzig'i 2-0'la geçip bitime 1 hafta kala ikinci sırayı garantiledi. Wolfsburg'a evinde 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Schalke 04'ün ligdeki galibiyet hasreti 15 maça yükleldi. Yunus Mallı'lı Union Berlin, deplasmanda Hoffenheim'a 4-0'la boyun eğdi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Haberler

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

    CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title