Haberler

Son dakika spor: Bandırmaspor'da Onur Göçmez dönemi

Güncelleme:

Son dakika haberleri: TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor'da yapılan olağanüstü genel kurulla Kulüp Başkanı Göksel Karlahan yeniden aday olmazken Onur Göçmez başkanlığa seçildi.

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor'da yapılan olağanüstü genel kurulla Kulüp Başkanı Göksel Karlahan yeniden aday olmazken Onur Göçmez başkanlığa seçildi.

Bandırmaspor Olağanüstü Genel Kurulu Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Korona virüs önlemlerinin had safhada olduğu genel kurula 687 üyeden 112'si katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Kulüp Başkanı Göksel Karlahan açılış konuşmasını gerçekleştirerek, Başkanlık görevini üstlendiği günden bu güne kadar olan tabloyu özetledi. Karlahan, genel kurulda Başkanlığa aday olmadığını açıkladı. Karlahan'ın konuşmasının ardından okunan yönetim ve denetim kurulu raporları oybirliği ile onaylandı. Genel Kurulda Bandırmaspor'un 25 milyon 107 bin 409 TL borcu olduğu ifade edilirken, kulübün gelirinin 20 milyon 331 bin 237 TL, giderinin ise 20 milyon 331 bin 237 TL olduğu açıklandı. Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde korona virüs tedbirleri gereğince sosyal mesafenin kontrol edilebilmesi açısından salonda bulunan delegelere zarf ve oy pusulası dağıtımı yapılarak yerlerinde oy kullanılması sağlandı. Oylama sonrasında Onur Göçmez, 112 oyla Bandırmaspor Kulüp Başkanlığı'na seçildi. Başkan Göçmez yaptığı teşekkür konuşmasında, "Benim buradan çağrımdır. Kavgaları bırakalım, hep beraber oturalım konuşalım. Bu sene Bandırmaspor'un küme düşmemesi lazım. Küme düşerse Bandırmaspor'u bir daha bulamayız. Aynı Tokat gibi amatör lige gideriz. O yüzden yeni yönetim ellerini taşın altına koydu. Hepsi çok hevesli, ben de onların lideri olarak onların adına söz veriyorum. Yapılabilecek her şeyi yapacağız. Bandırma çok güçlü, bunun farkına varalım. Bandırmaspor şapkasıyla kapımıza gelen herkese kapımız açık" şeklinde konuştu.

Bandırmaspor'un olağanüstü genel kuruluna Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, CHP İlçe Başkanı Selim Panç, geçmiş Dönem Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza ile geçmiş dönem Bandırmaspor Başkanları katıldı.

Göçmez'in listesinde şu isimler yer aldı:

"Onur Göçmez, Mehmet Özbay, Adem Yılmaz, Cihan Yılmaz, Onur Çon, Gürel Soylu, Soner Koçoğlu, Hakan Aydın, Özel Aydın, Özgür Kızıllar, Mustafa Der, Serdar Kuter, Onur Oğuzbeyi, Ünsal Yamaner." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Koronavirüs Haberler Son Dakika

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title