Haberler

Son Dakika: Rüştü Reçber'in koronavirus testi pozitif çıktı

Güncelleme:

Son dakika: Eski Milli kaleci Rüştü Reçber'in koronavirus testi pozitif çıktı. Haberi duyuran eşi Işıl Reçber paylaşımında, "Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü'yü Covid-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli takımımızın yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın efsane file bekçilerinden Rüştü Reçber'in koronavirüse yakalandığı açıklandı. Eşi Işıl Reçber Instagram hesabından yaptığı açıklamada Rüştü Reçber'in Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve hastaneye yatırıldığını duyurdu.

"SEMPTOMLAR BİRDEN BİRE GELİŞTİ"

Işıl Reçber'in paylaşımı: "Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü'yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin.

HASTANEDE KARANTİNAYA ALINDI

Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak. Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek. Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli....#sengüçlüsünRR"

Son Dakika: Rüştü Reçber'in koronavirus testi pozitif çıktı

TÜRKİYE'DEKİ SON KORONAVİRÜS DURUMU

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twtitter sayfasından Türkiye'deki koronavirüs hastalarıyla ilgili son verileri paylaştı.

16 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Bakan Koca'nın açıkladığı verilere göre ülkemizde bugün 16 hasta daha koronavirüsten hayatını kaybetti. Böylece ülkemizde salgından hayatını kaybeden sayısı 108'e yükseldi.

VAKA SAYISI 7 BİN 402'YE YÜKSELDİ

Bugün yapılan 7 bin 461 testin bin 704'ünün pozitif çıktığını duyuran Koca, vaka sayısının da 7 bin 402'ye yükseldiğini belirtti.

445 HASTA YOĞUN BAKIMDA

Fahrettin Koca'nın paylaştığı tablodaki verilere göre koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde 445 hasta yoğun bakımda tedavi görürken entübe hasta sayısı ise 309:

ÖLÜM ORANI DÜŞTÜ, ENFEKTE ORANI YÜKSELDİ

Bugünkü verilere göre, tespit edilen vakalarda ölüm oranı düne kıyasla düştü. Dün yüzde 1.7 olan oran, bugün yüzde 1.4 olarak gerçekleşti. Ancak yeni vaka sayısında yüzde 30'luk artış dikkat çekti. Dün toplam test sayısında (47.823) yüzde 11'lik enfekte oranı (5.698) gerçekleşmişti. Bugün ise bu yüzde 2'lik artışla yüzde 13 olarak kayıtlara geçti (55.464 testten 7.402 enfekte). Test sayısı artıkça enfektelerin oranının yükselmesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rüştü Reçber Işıl Reçber Beşiktaş Haberler Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500

Yorumlar (11)

YAVUZ50:

Bu ve bunun gibi dolu ülkemizde para azda ünlü oldun mu, ukalalık diz boyu.

2
0
yanıtYanıtla
Musto:

Geçmiş olsun

0
1
yanıtYanıtla
umut alabora:

virüs mutasyona uğramış covid 20 çıkmış. seneye bu zamana kadar tek tük insan kalır herhalde

1
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Geçmiş olsun abi. Umarım kısa zamanda aramıza dönersin.

0
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

DÜNYA EYYY DÜNYA SONUMUZ GELDİ HERAL

1
0
yanıtYanıtla
Ysmn:

Allah sifa versin hepsine :( allahim bitsin artik bj illet

0
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Böyle görgüsüzler yayıyor bu hastalığı işte

1
0
yanıtYanıtla
emi:

desene 15 gün rahat edecek.

0
0
yanıtYanıtla
Bekliyordum:

Işıl rençber yurt dışından dondükten sonra 14gun kuralına uymamış ve kendi guzellik merkezine gıtmişti. 14gün kuralına uymadıgı soylediğin de evimden işe işten eve gıttım dıye açıklama yapıyordu. Kendisinde negatıf çıkıp başkalarına da bulaştırılabılıyor bu virüs.saglık bu bir şeye benzemez kendisi başkalarının saglıgını hiçe saysada geçmiş olsun diliyorum. Umarım dünya atlatır bu salgını

0
0
yanıtYanıtla
Samsunlu adem:

Rüştü reçbere allahtan sağlık diliyorum bir an önce iyileşir dualarımız tüm hastanelerde tedavi gören hasta vatandaşlarımız için

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title