Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un play-off turuna yükselmesi durumunda Konferans Ligi'nde karşılaşacakları rakipleri belli oldu

Güncelleme:

Son dakika: UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakiplerini elemesi halinde play-off turunda karşılaşacakları takımlar belli oldu. Buna göre Fenerbahçe, Twente-Riga eşleşmesinin Beşiktaş, Aris-Dinamo Kiev ve Adana Demirspor ise Olympiakos-Genk eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turuna yükselmeleri durumunda rakiplerini belirleyecek kura çekimi yapıldı.

TEMSİLCİLERİMİZİN ÖNCE 3. TURU GEÇMESİ GEREKİYOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu kura çekimi sonrası Fenerbahçe, Twente-Riga eşleşmesinin Beşiktaş, Aris- Dinamo Kiev ve Adana Demirspor ise Olympiakos-Genk eşleşmesinin galibiyle rakip olacak. Play-off turunda boy göstermek için Fenerbahçe'nin Maribor'u, Beşiktaş'ın Neftçi Bakü'yü, Adana Demirspor'un ise Osijek'i elemesi gerekiyor.

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Adana Demirspor Dinamo Kiev Fenerbahçe Konferans Beşiktaş Twente Adana Genk Kiev Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (3)

Ay kural:

Ülke puanları için hepsi elenmeli. Tüm takımlarımız turu geçecek güçteler.

36
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Demirspor elenir diğerleri turu geçer

2
33
yanıtYanıtla
Erkan Can :

bir gs li olarak zor kuralar çekmişler ama eleyecek güçteler. Allah yardımcıları olsun.

16
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title