Haberler

Sneijder: Soyunma Odasında 4 Dil Birden Konuşuluyor

Güncelleme:

Galatasaraylı Sneijder, "Soyunma odasında dil problemimiz var. 3 tercüman, Prandelli'nin söylediklerini çeviriyor ve arı kovanı gibi uğultu kopuyor." dedi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, teknik direktör Cesare Prandelli'yle doğan 'dil problemi'nden dert yandı. Hollanda basınına konuşan 30 yaşındaki oyuncu, yeni hocanın sadece İtalyanca konuştuğuna dikkat çekerek, bu durumun işleri biraz karıştırdığını söyledi.

SOYUNMA ODASINDA 3 TERCÜMAN

Skorer'in haberine göre; Sneijder, "Prandelli'nin İtalyancasını Türkçeye çeviren bir tercümanı var. Ayrıca bizim eski tercümanımız da yerinde duruyor. O da İspanyolca İngilizce çeviriler yapıyor. Bunun yanında bir de Afrikalı oyuncular için Fransızca konuşan bir tercüman daha var" dedi.

"ARI KOVANI GİBİ UĞULTU KOPUYOR"

Tecrübeli futbolcu şöyle devam etti: "Şimdi ortaya çıkan tabloya bir bakın! Prandelli konuşmaya bir başlıyor, aynı anda soyunma odasında dört dil birden arı kovanı gibi bir uğultu kopuyor." Futbol hayatına bir süre daha Galatasaray'da devam edeceğini belirten oyuncu bu yüzden Türkçe öğreneceğini sözlerine ekledi.

VAN GAAL'E TAŞ ATTI

Ülkesinin yarın Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı EURO 2016 eleme maçı öncesinde, yeni teknik direktör de oyuncunun gündemindeydi. Takımın başına geçen eski Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'i değerlendiren Wesley Sneijder, "İlk izlenimim gayet olumlu" dedi.

Sneijder, "Oldukça pozitif bir izlenime sahibim. Louis Van Gaal'a göre çok daha rahat bir adam. Bu değişim, zorlu iki yılın ardından belki de takım için iyi oldu, rahatlama fırsatı doğdu. Van Gaal okuldaki hocanız gibiydi, Hiddink'le ise neşeli bir amcayla birlikte gibiyiz" şeklinde konuştu.

"REKOR NEDEN OLMASIN"

Öte yandan Sneijder milli takımda rekor hedefi olduğunu da söyledi. Sneijder şu ana kadar 106 kere Hollanda milli takımı formasını giyerken, rekor ise 130 kez ile efsane kaleci Edwin van der Sar'a ait. Sarı-kırmızılı oyuncu şu ifadeleri kullandı: "Rekoru kırmak mı? Neden olmasın. Şu anda çok yakınım ve sadece 30 yaşındayım. 2016 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra da milli takım için oynamak istiyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Hollanda Spor Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 31 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500

Yorumlar (2)

Mohammad Ali Clay:

Kelebek gibi ucup, Ari gibi Sok, Toplari, yeterki. Futbolun dili heryerde ayni: Kondisyon, Teknik , Taktik ve Motivasyon.

1
1
yanıtYanıtla
yozgatlim@m.m:

Dili bos ver ayaklar konussun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title