Haberler

Sneijder, Galatasaray'dan Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in mutsuz olduğu ve devre arasında Galatasaray'dan ayrılmak istediği iddia edildi.

Galatasaray'ın derbide Beşiktaş'a 2-1 kaybetmesinin ardından sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

"NEDEN BU TAKIMDA KALSIN Kİ?"

Lig Radyo'da Mehmet Ayan'ın sorularını cevaplandıran Millet Gazetesi Spor Müdürü Gökmen Özdemir, "Wesley Sneijder, devre arasında takımdan ayrılmak istiyor... Yaşanan tabloya bakın; Neden bu takımda kalsın ki?" sözlerini kullandı.

"LOCAYA SAKLANIRLAR"

Özdemir ayrıca, "Beşiktaş maçı ve Florya'da yaşananlardan sonra Galatasaray yönetimi için kum saati çalışmaya başladı. Akhisar maçında hangi yönetici gidebilir maça? Gitseler de locaya saklanırlar." dedi.

MAĞLUBİYETİ ENGELLEYEMEDİ

Başarılı oyuncunun sezon sonunda sona erecek olan kontratı geçtiğimiz aylarda 2018 yılına kadar uzatılmıştı. Son dönemde performansıyla beklentilerin altında kalan tecrübeli yıldız Beşiktaş derbisinde takımını öne geçiren golü kaydetmiş olsa da mağlubiyeti engelleyemedi. Şampiyonlar Ligi'ndeki elenişinde başarılı oyuncunun alacağı kararda etkili olması bekleniyor. Bu da Ocak ayının daha hareketli geçeceğine işaret.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Gökmen Özdemir Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (19)

Türk Askeri:

Bjk tasa yakisir

7
20
yanıtYanıtla
püsü:

fenerliler baya bir sevinmiş hatta musleraya gitsin diye çağrı yapan bile var. fenerlilere ne kadar acı verdilerse artık. ama erken sevinmek sizin huyunuz. ikisi de hiç bir yere gitmiyor maselef.

16
3
yanıtYanıtla
son sözü GS söyler:

geçen sezon bjk ye ve fb ye attığı golleri sindiremyenletin yalan dolan haberi:):):) arenaya gelin snijder bekliyor olacak sizi:):):):

12
5
yanıtYanıtla
mustafa:

bu haber yalan. . . masabaşı haber. . bu medya bir yaz sezonunda her gün ibrahimoviçi de cimboma getirmişti. . Türk medyası bilgisiz olduğu için araştırmayı bilmediği için çoğu ilkokul mezunu olan bu gazete muhabirleri bol bol yalan söylüyor. . Her gün kullüpleri birbirine vurduran tahrik eden yayınları yüzünden stadlara rakip takımı taraftarları alınmıyor. . Bu tahrikçi, yalancı, dedikocu medyadan kurtulmalıyız. .

8
0
yanıtYanıtla
gercekcı:

giden gider. kalan saglar bizimdir. zaten wesleyın bu sene oyunu cok kotu. . takımada pek faydası yok. . gitmesini istemeyecegım sadece 2 ısım var. muslera ve selcuk. . gerısı hıkaye zaten. . ama muslerada gıderse saygı duyarım.

1
6
yanıtYanıtla
acıları büyük:

tarafsız fb medyasının uydurması. Adam mutlu Türkiye de. Kaleci Volkan uydurmuş olabilir:):):)

6
1
yanıtYanıtla
yalannnn:

bu adamla her gün birbirine zıt haberler veriyorsunuz bırakın bu işleri goy goy yapmayın

5
1
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

sanki oynuyo ya

2
4
yanıtYanıtla
urfalı şahin:

bence iki taraf içinde hayırlı olur. burak, umut, hamit, semih, jem, tarık, olcan, bunlarda gitsin takıma kan değişikliği lazımdır.

3
3
yanıtYanıtla
sinan:

Bence de bu takımdan gitmeli bu takımın ideali kalmamış Muslera da gitmeli ne halleri varsa görsünler.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title