Haberler

Sivasspor- Trabzonspor Notları

Güncelleme:

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor taraftarlarının bulunduğu tribünde kavga çıktı.

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor taraftarlarının bulunduğu tribünde kavga çıktı. Polisle tartışan taraftarların bir kısmının stat koltuklarını sökerek attıkları görüldü. Yaşanan tartışma sırasında hafif yaralanan iki taraftara ambulansta müdahale edildi.

ÇALIMBAY TAKIMININ BAŞINDA

ZİRAAT Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelen Sivasspor ile Trabzonspor maçını takip etmek üzere 60 gazeteci akreditasyon yaptırdı.

Babası Bektaş Çalımbay'ın rahatsızlığı nedeni ile takımın yaptığı son çalışmaya katılamayarak İstanbul'a giden Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün kente dönerek yarı final maçında takımın başında sahaya çıktı.

KALE TOLGA'NIN

Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, kalede Tolga Zengin'e şans verirken, Onur'u ise yedek soyundurdu. Halil Altıntop, Alanzinho ve Olcan da yedekler arasında yer aldı. Bordo mavililerde Henrigue, Soner, Colman, Volkan, Adrian ve Marek Cech ilk onbirde sahaya çıkan oyuncu oldu.

GİRAY BANDAJLA

Geçen hafta Orduspor maçında başında açılma olan ve dikiş atılan Giray Kaçar, özel bir bandaj ile maça başladı.

SİVASSPOR'DA İDEAL 11

Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ideal onbirini sahaya sürdü. Savunmada Navratil ve Ümit, görev alırken, orta alan Kadir ve Hakan'a, kanatlar ise Aatif ve Gorisicki'ye teslim edildi. Forvette ise Erman ve Eneramo görev aldı.

5 DERECEDE OYNANDI

Karşılaşmanın başlama saatinde stadyumda sıcaklık 5 derece olarak ölçüldü.

800 TRİBÜN DOLDU

Trabzonspor taraftarları, kendileri için ayrılan 800 kişilik tribünü doldurarak takımlarına destek verdi. Sivasspor'u ise yaklaşık 8000 dolayında taraftar desteklerken tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Rıza Çalımbay Trabzonspor Sivasspor Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title