Haberler

Sivasspor'da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarının İlk Etabı Tamamlandı

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in Son Haftasında Deplasmanda Oynayacağı Gençlerbirliği Maçının Hazırlıklarının İlk Etabını Tamamladı. Teknik Direktör Bülent Uygun, UEFA'ya Gitmek İstediklerini Kaydederek, Trabzonspor'dan Teklif Aldığı İddiaları Yalanladı. Uygun, "Ben Bir Takımın Başında Hoca Varken O Takım ile Kesinlikle Masaya Oturmam" Dedi.

Sivas spor, Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarının ilk etabını tamamladı. Teknik direktör Bülent Uygun, UEFA'ya gitmek istediklerini kaydederek, Trabzon spor'dan teklif aldığı iddiaları yalanladı. Uygun, "Ben bir takımın başında hoca varken o takım ile kesinlikle masaya oturmam" dedi.

Vali Lütfullah Bilgin Sivas spor Tesisleri'nde sezonun son antrenmanını yapan kırmızı-beyazlı futbolcular, gol ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmana ligin ilk yarısında sakatlanarak sezonu kapatan İsrailli golcü futbolcu Balili de katılırken, Yasir düz koşu yaptı.

Antrenmanı izlemeye gelen Reşat Şemsettin Sirer İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Bülent Uygun, herkese teşekkür ettiğini söyledi. Uygun, Sivas spor'un lig boyunca hedefini hiç bırakmadığını belirterek, "Sezon başından bu yana hedefimize varmak adına en iyi şekilde sahada futbol oynamaya çalıştık. Fair-play'dan ödün vermedik. Ulu önder Atatürk'ün Cumhuriyet'in temellerini attığı Sivas ilinde ilke ve inkılaplarına bağlı, yaşam tarzı ile insanların misafirperverliği ile 2007-2008 sezonunda Sivas spor olarak gerçekten çok güzel şeyler gösterdik. O yüzden bütün halkımıza yaptıklarından dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Bu sezonun son maçı olan Gençlerbirliği maçını alarak Ankara'da bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz. Bunu da inşallah başarırız" dedi.

UEFA şansını yakalamak istediklerini de kaydeden başarılı teknik adam, Gençlerbirliği maçını kazanmak istediklerini söyleyerek, "Buraya kadar getirdiğimiz başarıyı UEFA'ya giderek taçlandırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Açıkçası Türkiye'de bu yıl çok güzel bir sezon geçti. Düşmeye giden takımlar ancak son 2 haftaya girerken belli oldu, şampiyonun bile son hafta belli olacağı bir lig yaşandı. Üst seviyede bir performans sergilendi. Bunda yeni jenerasyon hocaların desteğinin büyük olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Bazı gazetelerde Trabzon spor ile teknik direktörlük konusunda görüşme yaptığı şeklinde çıkan haberleri yalanlayan Uygun, bu haberlerin asparagas olduğunu belirterek, "Biliyorsunuz Türkiye'de çok fazla spor gazetesi var ve bu spor gazetelerinin haberleri asparagas. Benim en çok üzüntü duyduğum böyle bir takımın başında hocasının bulunmasına rağmen doğru bir yapılanma ile yoluna devam ettiği bir ortamda bu şekilde anılmak benim açımdan üzüntü verici. Çünkü ben hiçbir takımın başında hoca varken o takımla transfer görüşmesi yapmam. Sadece benim frekanslarım ve benim hedeflediğim hedefleri başarmak isteyen kulüplerle zamanı geldiğinde o şartlar benim düşündüğüm gibiyse o zaman o teklifleri kabul ederim. Şu an herhangi bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

Sivasspor'da kalacağının sinyallerini veren Uygun, şunları söyledi:

"Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Sezon sonu geldiğinde sayın başkanla birlikte oturacağız. Belli kararları hep beraber vereceğiz. Sivasspor'un neye karar vereceğini de taraftarlar ve şehrin ileri gelenleri ile hep beraber oturup, bu takımın hedeflerini daha yukarı çekmek mi yoksa, herhangi bir şekilde kendini Sivas'a adamış Mecnun Odyakmaz'ın yine sırtında, onun vereceği paralara ve yönetiminin vereceği paralarla birlikte bir başarıyı mı bekliyoruz. Onu hep beraber göreceğiz. Dolayısıyla Sivasspor, yeni hedeflerini kendi taraftarı ve kendi camiası belirleyecektir diye düşünüyorum." Bu gün kendi tesislerinde son antrenmanı yapan Sivassporlu futbolcular, yarın öğle yemeğini tesislerde yedikten sonra Ankara'ya gidecek.

(İG-YS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title