Haberler

Sıra Geldi Londra'ya

Güncelleme:

Begül Löklüoğlu, elde ettiği Avrupa Kupası Şampiyonluğu ile büyük sınav öncesi madalya umutlarımızı artırdı.

Londra Olimpiyatları'nda ülkemizi okçuluk branşında temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcularından Begül Löklüoğlu, elde ettiği Avrupa Kupası Şampiyonluğu ile büyük sınav öncesi madalya umutlarımızı artırdı. Genç sporcu "sıradaki hedefim olimpiyat madalyası" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Türk sporuna kazandırdığı okçuluktaki uluslararası yeteneklerimizden Begül Löklüoğlu, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Genç sporcu Bulgaristan'ın Sofya kentinde yapılan Büyükler Avrupa Kupası'nda altın madalyaya uzanarak kendisine güvenenleri mahcup etmedi. 2012 Londra Olimpiyatları'nda ülkemizi okçuluk dalında temsil etme hakkı kazanan tek sporcu Begül Löklüoğlu, Sofya'da ay-yıldızlı forma ile 3 ayrı kategoride başarı sağlayarak olimpiyatlar öncesi ne kadar formda olduğunu kanıtladı. Begül Löklüoğlu Milli Takımımızın aldığı derecelerde de pay sahibi olurken, bireysel kategoride Avrupa Kupası Şampiyonu ünvanını aldı ve Londra öncesi moral depoladı. Aynı şampiyonada Begül Löklüoğlu ve Yusuf Çorba'dan oluşan karma Milli Takımımız Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya, Begül Löklüoğlu-Damla Ergin-Begünhan Elif Ünsal'dan oluşan bayan takımımız ise Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

"Madalya istiyorum"

2 yıldan buyana olimpiyat kotası alabilmek için mücadele ettiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu Begül Löklüoğlu, "İlk hedefime ulaştım. Şimdiki hedefim ise olimpiyatlarda ülkemi en iyi şekilde temsil edip, madalya kazanmak. Bunu da başarmamam için hiç bir sebep yok" diye konuştu

Kaynak: Bültenler / Spor

begül löklüoğlu londra Spor Haberler

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title