Haberler

Seyirci Sahaya Girdi Maç Tatil Oldu

Diyarbakırsporlu Taraftarlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1 - 0 Öne Geçince Sahaya Girdi.

Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçında, 87. dakikada Tum'un attığı golden sonra çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Karşılaşmanın 87. dakikada Tum'un attığı golden sonra Diyarbakırsporlu yaklaşık 50-60 taraftarın sahaya inmesinin ardından, hakemler ve futbolcular soyunma odasına gitti.

Özel güvenlik ve çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle taraftarlar tekrar tribüne çıkarken, ''Hakem çıkarsa, sahaya ineriz'' diye bağırdılar.

ANONS YAPILDI

Diyarbakırspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Önen ve amigo Ramazan Tugay taraftarlara stat hoparlörlerinden seslenerek, sakin olmalarını istedi.

Önce hoparlörlerden taraftarlara seslenen Suat Öner, ilk defa haksızlığa uğramadıklarını belirterek, ''Her şeyin karşısında durduk, şimdi de duracağız. Herkese örnek olmamız lazım. Bizim takım sahaya çıkacak alkışlayın. Bizler sizin için varız. Lütfen takımınıza sahip çıkın. Takımlar sahaya çıkacak, destekleyin. Söz mü?'' diye konuştu.

Daha sonra mikrofonu alan Diyarbakır amigosu Ramazan Tugay, taraftarlardan takımlarını desteklemelerini isteyip, ''Diyarbakır'' diye tezahürat yaptırmaya çalıştı.

Anonsların ardından bir süre daha tribünde bekleyen taraftarlar, sonra tribünleri boşalttı.

Bu sırada maçın tatil edildiği bildirildi.

MAÇ ALKIŞLARLA BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçı öncesi Diyarbakırsporlu taraftarlar, rakip takım oyuncularını alkışladı. Takımlarını desteklemek için Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelen yaklaşık 5 bin Diyarbakırsporlu taraftar, karşılaşma öncesi tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Isınmak için sahaya çıkan Diyarbakırsporlu futbolcuları tribüne çağıran taraftarlar, daha sonra İstanbul ekibinin oyuncularını da tribünlere çağırarak, onları da alkışladı.

BURSASPOR'A TEPKİ

Diyarbakırsporlu taraftarlar, geçen hafta saha olayları nedeniyle 17. dakikada tatil edilen maçtaki rakipleri Bursaspor aleyhine de tezahüratlar yaptı. Diyarbarsporlu taraftarlar, maç başlamadan önce de iki takım oyuncularını çağırıp, alkışlarken, "Herkes kardeş, Bursa kalleş" diye tezahürat yaptı.

Taraftarlar, geçen haftaki maçın ardından Diyarbakırspor'a verilen 3 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasına da tepki göstererek, Futbol Federasyonu aleyhine de tezahürat yaptı.

KARARI FEDERASYON VERECEK

Türkiye Futbol Federasyonu da İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçının tatil edildiğini açıkladı.

Federasyonun internet sitesinde yapılan açıklamada, "Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Diyarbakırspor arasında oynanan 25. hafta müsabakası, 88. dakikada seyircilerin sahaya girmesi nedeni ile hakem Hüseyin Göçek tarafından tatil edildi. Söz konusu müsabaka ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek" denildi

İLK YARI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Kus, Can, Barbosa, Ekrem, Efe, Mahmut, Serhat, Tevfik, İskender, Tum

Diyarbakırspor: Gökhan, Adnan, Erdinç 3 (Dk. 21 Diallo), Martinoviç, Celalettin, Erdal, Burak, Ayman, Bebbe, Barış, Tazemeta

8. dakikada gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tevfik'in sağdan ortasında Serhat'ın topuğuyla yaptığı vuruşta savunma topu çeldi, Ceza alanı içinde İskender önünde kalan topa sert vurdu ancak kaleci Gökhan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

11. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tevfik'in Ceza alanı dışından vurduğu sert şutta top, kaleci Gökhan'ın gögsünden sekerek kornere çıktı.

23. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Serhat'ın kullandığı serbest atışta, arka direkte Herve Tum' kafayı vurdu, ancak kal

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title