Haberler

Serkan Reçber: Başakşehir'e Verilen Penaltı Kararı Yanlış

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasını değerlendiren TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber, "Arda ayağını rakibin önüne koyuyor. Yeni Malatyasporlu Bülent'in teması yok. Penaltı kararı bence yanlış." dedi.

Süper Ligin 24. haftasında Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Başakşehir 2-0 kazandı. Turuncu-lacivertli takıma 3 puanı getiren golleri 44. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu ve 57. dakikada Edin Visca kaydetti. 1 Aralık'ta evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Başakşehir, ligde 10 haftadır yenilgi yüzü görmedi.

"ARDA TURAN'A MÜDAHALE YOK"

Karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında yorumlayan Serkan Reçber, penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Reçber, "Arda Turan'a hiçbir müdahale yok. Arda zaten düşmeye başlamış. İsteyerek sağ ayağını rakibin önüne koyuyor. Yeni Malatyasporlu Bülent'in teması yok. Penaltı kararı bence yanlış." dedi.

Serkan Reçber: Başakşehir'e Verilen Penaltı Kararı Yanlış

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Başakşehir TRT Spor Haberler

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, 'Türkiye garantör olsun' şartı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, "Türkiye garantör olsun" şartı

Bakmadan Geçme

13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300 13 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kırklareli Vize'de neden yangın çıktı? Vize'de çıkan yangında son durum!
Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

500

Yorumlar (46)

ZORBAY 34:

TABİ KÜLÜP ARAPLARA SATILACAK ARAPLARDA ŞAMPİYON OLMAYAN KÜLÜBÜ ALMAYACAKLARINI BİLDİRDİ VE ŞAMPİYON YAPACAKLAR KÜLÜBÜ ADALET TAMAMEN BİTMİŞ TÜRKİYEDE SPOR ARTIK KUMARA DÖNDÜ SON 10 GÜNDE İDDAA DA BİLE ORANLAR İLK BAŞA YÜKSEK SONRA AZALIYOR VAY HALİMİZE ŞAMPİYON BAŞAKŞEHİR AYLAR ÖNCE NETLEŞTİ KİMSE HEYECAN YAPMASIN. . . . .

69
0
yanıtYanıtla
TRAK59:

SİYASETİN TAKIMI BAŞAKŞEHİR. . . 31 MARTTA KADAR ŞAMPİYON OLAMASAN BİR DAHA ÖMÜR BOYU OLAMASSIN

66
2
yanıtYanıtla
YORGUN:

alıştık bizans oyunlarına. yine aynı senaryo. . . bu sefer oyuncular farklı ve renkleri. emir büyük yerden olmalı. ah anadolu vah anadolu

55
1
yanıtYanıtla
ali:

penaltı kararı yanlıştı. ama bunu başka mercilere taşımayın. ligın en iyi takımı başakspor, varmı aksını idaa eden.

0
54
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

başakşehir aleyhine verilen karar varsa söle kim daha iyimiş öğrenelim koçum

yanıt2
yanıt0
1453:

ADALETSİZ şamPİYONLUK BÖYLE OLUR

54
0
yanıtYanıtla
kartal:

ligler başladığından beri bir tane başakşehirin aleyhine karar göremedik. nedense kararlar hep lehine veriliyor. utanmaz arda geçen hafta yalandan taça çıkan top benden çıktı diye hakemi uyarıyor. dün de resmen kendini yere atarak hırsızlık yaptı ve penaltı kazandı.

49
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aydunus başakşehiri şampiyon yapmakta çok kararlı

46
0
yanıtYanıtla
ali:

penaltı ağır karardı. ama bu yıl ligin en iyi takımı başakspor. şampiyonluk yakışır koçlara. . . helalı hoş olsun. biz bu liglerde ne haksız kararlar verildiğinı çok gördük. .

0
35
yanıtYanıtla
hgf:

diğer takımlar adamlar kötü olduğundan ayrıldılar.. iyi olduğu için deil

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title