Haberler

Sergen Yalçın'ın kara listesine girdiler! Beşiktaş'ın yıldızları böyle devam ederse kulüple bağları kesilecek

Güncelleme:

Beşiktaş ara transfer dönemi için çalışmalara start verirken takımdan ayrılacak futbolcuların da isimleri netleşmeye başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın performanslarını beğenmediği N'Sakala, Welinton, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Kenan Karaman ve Gökhan Töre'de sezonun devre arasına kadar bir değişim görmezse takımdan gönderilmesine onay verecek.

Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin planlaması yapılmaya başladı. Siyah-beyazlılar hücum ve savunma bölgesine takviye yapmak istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın takımdan ayrılacak futbolculara dair listesini de oluşturdu.

N'SAKALA TAKIMDAN AYRILMASI BEKLENEN İLK İSİM

Fanatik'te yer alan habere göre; İlk olarak Rıdvan Yılmaz ve Umut Meraş'ın performanslarından memnun olması ve 8+3 kuralı sebebiyle birçok maçta kadroya bile giremeyen Fabrice N'Sakala, mevcut kadrodan gönderilmesi istenen ilk isim... Listenin ikinci sırasında ise Welinton var. Beşiktaş'ta geçen sezonun son bölümü hariç istikrarlı bir görüntü sergileyemeyen Brezilyalı stoperle de yolların ayrılması muhtemel.

OĞUZHAN ÖZYAKUP VE GÖKHAN TÖRE'NİN PERFORMANSLARI TAKİP EDİLECEK

Savunma hattındaki 2 isme ek olarak teknik ekip, diğer 4 oyuncuyu ise yerli futbolculardan oluşturdu. Buna göre sezon başında transfer edilen ancak beklentilerin çok altında grafikler sergileyen Salih Uçan ve Kenan Karaman'a ek olarak formları oldukça düşük seviyede bulunan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin de Ocak'a kadar performanslarında yükseliş olmaması halinde gönderilebileceği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ, KADRO DIŞI KALAN FUTBOLCULARLA YOLLARI AYIRMAYI DENEYECEK

Kara Kartal'da kadro dışı konumda bulunan; Adem Ljajic, Douglas ve Jeremain Lens'le de ara transfer döneminde yolların ayrılması denenecek. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan 3 futbolcu için yönetim, kendi istekleriyle başka bir takıma transfer olmamaları halinde bu oyuncularla pazarlık yapıp, alacaklarının bir bölümünden feragat etmeleri karşılığında sözleşmelerini Ocak ayında feshetmeyi önerecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuzhan Özyakup Sergen Yalçın Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title