Haberler

Serdar Bilgili'yle Nazlı Çelik Boşandı

Güncelleme:

Sevgililer Günü'nde Madrid'de nikâh masasına oturan Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik'in evliliği sona erdi. Çift, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

6 ay önce İspanya'da evlenen Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili ile haber spikeri Nazlı Çelik, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE EVLENMİŞLERDİ

İşadamı Serdar Bilgili ile haber spikeri Nazlı Çelik, geçtiğimiz yılın son aylarında aşk yaşamaya başlamış, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de İspanya'nın başkenti Madrid'de evlenmişti.

RESMEN BOŞANDILAR

3 aylık flörtün ardından yıldırım nikâhıyla evlenen çiftin ayrılıkları da aynı hızda oldu. İki ay önce evlerini ayıran çift, önceki gün de evliliklerini resmen noktaladı.

BİLGİLİ'NİN 2,5 YAŞINDA OĞLU VAR

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'ten önce Fransız model Amelie Latournald ile birlikteydi. Bilgili ve Latournald'ın 2,5 yaşında Ali adında bir oğulları var.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Bilgili Nazlı Çelik İspanya Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

UEFA Konferans Ligi finalistleri! 2024 UEFA Konferans Ligi finaline kimler kaldı? UEFA Avrupa Ligi finalistleri! 2024 UEFA Avrupa Ligi finaline kimler kaldı? Osayi-Samuel sakatlandı mı, sezonu kapattı mı? Eurovision kim kazandı, hangi ülke 1. oldu 2024? Eurovision CANLI izleme linki var mı? 2024 Eurovision hangi kanalda yayınlanıyor? 10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (116)

capadoceMobil-IOS:

helal olsun tadına bakıp bakıp bırakıyorlar

19
2
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

yasasin islam yaşa sin akp

7
14
yanıtYanıtla
niksiz:

Nazlının çocuğuna yazık, annesi üç beş kişiyle daha evlenirse babasını karıştıracak.

19
2
yanıtYanıtla
Ela:

Evlilikler de oyuncak oldu.. Rabbim islah etsin bunlari

20
0
yanıtYanıtla
Hans:

Paranın gözü çıksın. Serdar''dan daha yakışıklıyım ama para yok. Para olsa Serdar''dan önce ben alırdım Hazlı''nın gönlünü. .

13
6
yanıtYanıtla
iamlion:

İSPANYADA EVLENİRLER karayiplerde balayına giderler TÜRKİYEDE boşanırlar toplamda 6ayı geçmez bu tiplerin evlilikleri RESMİ FLÖRT tadında

17
1
yanıtYanıtla
Ebru:

Bu tip adamlardan nefret ediyorum paralari var diye kadınları ellerinin kiri olarak görup daldan dala atliyorlar hayatina giren kaçinci kadin bir kadinla omur boyu yasayamaz bu tipler

15
2
yanıtYanıtla
Siyahın gizemiMobil-IOS:

Tipine tükürdüğümünün tipsizi sırf para var diye kadınlar bu hanzoya bakıyorlar

15
2
yanıtYanıtla
urfalı:

adamın amacı biraz rahatça vurmaktı, kadının amacı da bu vuruşlarda biraz daha fazla para kazanmaktı, , , éé her ikiside gerçekleştiğine göre, mesela tmmm

14
3
yanıtYanıtla
ellisekiz:

evlenmenize gerek yoktu 1 otel odasında 3 5 gün yine yapardınız.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title