Haberler

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le Maddi Durumu İyi Olduğu İçin Evlenmiş

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski başkanının evlilik fobisi, boşanması durumunda vereceği tazminat ve nafakadan kaynaklanıyormuş ancak Nazlı Çelik'in maddi durumu işin rengini değiştirmiş.

Geçtiğimiz yılın sonunda aşk yaşadıkları ortaya çıkan haber spikeri Nazlı Çelik ile Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili muradına erdi ve evlendi. Madrid'de mutlu sonla noktalanan evlilikte ilginç bir detay ortaya çıktı.

FRANSIZ SEVGİLİSİ BİLE BAŞARAMAMIŞTI

Günaydın'ın haberine göre; daha önce başından iki evlilik geçen ve evlilik fobisi olduğu konuşulan Bilgili'yi, 50 yaşında ikinci kez baba yapan Fransız model sevgilisi Amelia Latournald bile nikah masasına oturtamamıştı.

EVLİLİK FOBİSİNİN NEDENİ NAFAKAYMIŞ

Ancak sosyetede konuşulanlara göre işin rengi hiç de öyle değilmiş! Meğer Serdar Bilgili'nin evlilik fobisi, boşanması durumunda vereceği tazminat ve nafakadan kaynaklanıyormuş!

NAZLI ÇELİK'İN MADDİ DURUMU FOBİYİ UNUTTURMUŞ

Bu kez karşısına çıkan kısmet; Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Çelik'in kızı Nazlı Çelik olunca, evlilik fobisi falan kalmamış! Yani Bilgili, şimdiye kadar sevgilileri zengin olmadığı için evlilik fobisini bahane edip evlenmemiş.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Serdar Bilgili Nazlı Çelik Beşiktaş Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

OsmanlıMobil-IOS:

Siz Hâlâ uyuyun. Ne Zannettiniz bu devirde Aşk mı kaldı Milletin Dîni imanı para kim fakir yoksulun yüzüne bakar. Zengin olsun nasıl olursa olsun. Kocası olacak zıpır parlar bir kaç gün sonra benim kimsenin parasında pulunda gözüm yok ben sevdim falan filan gibi klişe sözler. Sen Önce Kendini Kandır Sonra Başkalarını!!!!

69
1
yanıtYanıtla
turan_ccc:

ulan evlenirken boşanıp nafakayımı düşünür insan. . ben evleneceğim kişiyle bir ömür hayatımı paylaşmayı tercih ederm. .

50
2
yanıtYanıtla
tose:

Çokta TIINN. !!!

50
2
yanıtYanıtla
UMUTLU:

YAHU BIRAKIN MUTLU OLSUNLAR NE KARIŞIYORSUNUZ

42
7
yanıtYanıtla
enginmobilWeb@haberler.com:

Şimdi rahat rahat vurur mala serdar akıllı ben olsam bende aynı taktiği izlerdim malum zaman kötü karıya kıza para yedirilecek zaman değil...zengin karı bulmakta fayda var

36
6
yanıtYanıtla
PbgmobilWeb@haberler.com:

Keşke bizimde paramız olsa bizde evlensek , 7 aydır 2000 tl biriktirebildim :

40
1
yanıtYanıtla
ismail duman:

çok doğru her şey para niyet züğürt birisiyle evlenmedi çünkü züğürtün vereceği bir şey yok dünyanın dini imanı para tabiki çıldıracak paraiçinde yüzecek

38
2
yanıtYanıtla
mehmet uzman:

serdari bos ver kiz guzel yazik oldu

11
26
yanıtYanıtla
BirolMobil-ANDROID:

acaba kaç ay sürecek?

32
2
yanıtYanıtla
ORHAN:

BİZE NE YAHU NE İÇİN EVLENDİKLERİBU HABERLERİ BOYKOT EDELİM MİLLET

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title