Haberler

Selçuk Aksoy: "Atiker Konyaspor, Türkiye Kupası'nın Favorileri Arasındadır'

Atiker Konyaspor ikinci başkanı Selçuk Aksoy, Konyaspor'un Türkiye Kupası şampiyonlarından biri olduğunu ve kupanın favorileri takımları arasında yer aldığını söyledi.

Atiker Konyaspor ikinci başkanı Selçuk Aksoy, Konyaspor'un Türkiye Kupası şampiyonlarından biri olduğunu ve kupanın favorileri takımları arasında yer aldığını söyledi.

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında Yeni Amasyaspor'u deplasmanda 5-2 gibi bir farklı skorla mağlup etti. Maç sonu açıklamalarda bulunan ikinci başkan Selçuk Aksoy, "Öncelikle turu geçtiğimiz için mutluyuz. Forma şansını daha az bulan oyuncularımızın performans düzeylerini görme açısından önemli bir karşılaşmaydı. Genel anlamda ortaya konan futboldan memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Öte yandan, Atiker Konyaspor, Türkiye Kupası şampiyonlarından biridir ve kupanın favori takımlarındandır. Dolayısıyla karşılaştığımız her takım kupa şampiyonunu mağlup etmek için yoğun çaba sarf edecektir. Bugün Yeni Amasyaspor'da bu mantaliteyle karşımıza çıktı. Golleri erken  bularak bir sürprizin yaşanmasına izin vermedik. Ancak bizim için asıl sürpriz, böylesine bir maçta skor 5-1 olmuşken bizim için son derece önemli ve değerli bir futbolcumuz olan Adis Jahovic'in aldığı kırmızı kart oldu. Saha içinde her ne yaşanırsa yaşansın üst düzey futbol oynayan isimlerin bu tür tahriklere kapılmaması gerekir. Nitekim Jahovic'in forvet hattındaki liderliğine ve gücüne ihtiyaç duyduğumuz son derece önemli maçların oynanacağı bir periyoda girerken böyle bir durumla karşılaşmak hiç iyi olmadı. Zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Fakat Jahovic gereksiz ve yersiz davranışıyla takım arkadaşlarını bu süreçte yalnız bırakmıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Yönetim Kurulumuz bu konuyu değerlendirecektir. Futbolcularımızın hepsi bizim için önemli ve kıymetlidir ancak Konyaspor'un menfaatleri her şeyin üzerindedir."dedi.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Selçuk Aksoy Konyaspor Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title