Haberler

Schumacher'in Menajeri: Ne Yazık ki Hareket Edemiyor

Efsane pilot Michael Schumacher'in menajeri Kehm, "Schumacher'in hareket edebildiği yönündeki iddialar doğru değil. İnsanları boş yere umutlandırıyorlar." dedi.

Michael Schumacher'in menajeri Sabine Kehm Alman basınına açıklamalar yaptı. Uzun zamandır konuyla alakalı konuşmayan Kehm, 2013 yılında geçirdiği kayak kazasının ardından sağlık durumuyla ilgili bilgilere ulaşılamayan efsane pilotun durumuyla ilgili yapılan spekülasyonlara açıklık getirdi, yine net bilgiler vermese de konuşmasının satır aralarında ipuçları taşıması dikkat çekti.

"HAREKET EDEMİYOR"

Sabine Kehm, "Ne yazık ki son zamanlarda basında çıkan iddialara açıklık getirmek zorunda kaldık, Schumacher'in tekrar hareket edebildiği yönündeki iddianın doğru olmadığını belirttik. Bu tip spekülasyonlar sorumsuzluk. Çünkü hastalığının ciddiyeti göz önünde bulundurulduğunda, Schumacher'in durumundaki gizlilik çok önemli" dedi.

"BOŞ YERE UMUTLANDIRIYORLAR"

17 yıldır Schumacher'in menajerliğini yürüten Sabine Kehm şöyle devam etti: "Medyanın yaptığı baskı çok büyük.Biz zaten ciddi bir şey olduğunda bilgilendirme yapıyoruz. Ne yazık ki bu tip haberler yaptıklarında, olayla ilişkisi olan bir çok insanın boş yere umutlanmasına neden oluyorlar. Ben Schumacher'in bir gün tekrar aramıza döneceği umudumu koruyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title