Haberler

    Schalke'nin Hedefi Chelsea'yi Devirmek

    Güncelleme:

    Devler Ligi'nde bu sezon henüz mağlubiyet almayan Schalke, grubun en büyük favorisi Chelsea'yi ağırlayacak.

    MUHTEMEL İLK 11'LER

    SCHALKE

    Hildebrand

    Uchida, Höwedes, Santana, Aogo

    Neust auml;dter, Jones

    Meyer, Boateng, Draxler

    Szalai

    CHELSEA

    Cech

    Ivanovic, Terry, Cahill, Bertrand

    Ramires, Luiz

    Schürrle, Oscar, Hazard

    Torres

    Ev sahibi ekipte iki haftadır sahalardan uzak kalan Boateng'in dönüşü yüzleri güldürüyor fakat buna rağmen sakatların sayısı son derece fazla.

    Klaas-Jan Huntelaar, Jefferson Farfan, Kyriakos Papadopoulos, Chinedu Obasi ve Anthony Annan, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

    Konuk ekipte ise sezonun büyük bölümünü kapatan Marco van Ginkel ve Ashley Cole, sakatlığı sebebiyle sahadaki yerlerini alamayacaklar.

    Bu iki ismin yanı sıra Michael Essien de Jose Mourinho tarafından maçın kadrosuna d acirc;hil edilmedi.

    Schürrle'nin ise bu maç için tam olarak hazır olması bekleniyor.

    MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

    Schalke, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda oynadığı iki maçı da kazandı. Alman temsilcisi, topladığı altı puanla grubun zirvesinde yer alıyor.

    Alman temsilcisi, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 13 iç saha maçında sadece iki mağlubiyet aldı. 11 maçtan ise sekiz galibiyet, beş beraberlik aldı.

    Schalke, İngiliz ekiplerine karşı oynadığı son yedi karşılaşmada sadece bir galibiyet alabildi.

    Chelsea, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda oynadığı iki maçın birini kazandı, birini kaybetti. İngiliz temsilcisi, topladığı üç puanla grupta ikinci sırada yer alıyor.

    Londra kulübü, Alman ekiplerine karşı oynadığı 17 maçın sekizini kazandı. Diğer sekiz maçta ise dört mağlubiyet ve beş beraberlik aldı.

    Chelsea, Bundesliga takımlarına karşı oynadığı deplasman maçlarında sadece 1 galibiyet alabildi (2004'te Stuttgart'a karşı)

    Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son sekiz maçta da 2,5 gol barajı aşıldı.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Ramires Chelsea Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title