Haberler

    Schalke'de Choupo-Moting Fırtınası: 0-4

    Kamerunlu golcü hat-trick yaparken, diğer golün de asistini yaptı.

    Almanya Bundesliga'da 14. hafta mücadelesinde, lige beklentilerin altında başlayan Schalke, Eric Choupo-Moting'in hat-trick yaptığı maçta, Stuttgart'ı deplasmanda farklı mağlup etti.Henüz mücadelenin ilk dakikası içerisinde Tranquillo Barnetta'nın kullandığı serbest vuruşta, altıpas önüne gelen ortaya dokunmayı başaran Choupo-Moting, deplasmanda takımını öne geçiren sayıyı kaydetti.Erken gelen gol sonrası adeta şoka uğrayan Stuttgart, çok geçmeden kalesinde ikinci golü de gördü. Dakikalar 10'u gösterirken, ilk golün kahramanı Eric Choupo-Moting'in kafayla indirdiği topta Max Meyer vuruşunu yaptı. Savunmadan dönen yakın mesafeden yine tamamlayan isim Meyer oldu ve farkı ikiye çıkardı.Ev sahibi ekip Sercan Saraer'in geliştirdiği ataklarda Schalke kalesini tehdit etse de farkı azaltma çabaları sonuç vermedi.21'de günün yıldızı Eric Choupo-Moting tekrar sahneye çıktı. Tranquillo Barnetta'nın ortasında penaltı noktası üzerinden kafayı vuran Kamerunlu golcü, kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golüne imzasını attı.Devam eden dakikalarda Stuttgart, topla oynama bakımından dengeyi sağladı ancak hücum organizasyonlarında bir türlü verimli olamadılar ve devre Schalke'nin üç gollü üstünlüğüyle tamamlandı.İkinci 45 dakikaya Stutgart, oldukça istekli ve hırslı başladı. Amma velakin gol yine konuk ekip tarafından geldi. 61'de günün bir diğer başarılı ismi Tranquillo Barnetta'nın ortasında Choupo-Moting, güzel bir kafa vuruşuyla hat-trick yaptı.Bu galibiyetle Schalke, üst üste üçüncü zaferine uzandı.

    //

    addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '', '', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', 'eplayer16', {age:1417475729179});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tranquillo Barnetta Almanya Spor Haberler

    Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

    Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

    Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

    Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

    Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

    Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

    Bakmadan Geçme

    Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 30 Mayıs dün gece deprem mi oldu? İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Bugün (30 Mayıs) Resmi Gazete kararları neler? Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur?
    Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

    Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title