Haberler

Şanlıurfa'da Ağlatan Maç

Şanlıurfa'da Oynanan Türkiye 3. Futbol Ligi'ne Terfi Maçında İskenderun Kartalspor'u Penaltılar Sonunda 5-4 Mağlup Eden Diyarbakır Bağlar Vuralspor, 3. Lig'e Yükseldi.

Şanlıurfa'da oynanan Türkiye 3. Futbol Ligi'ne terfi maçında İskenderun Kartalspor'u penaltılar sonunda 5-4 mağlup eden Diyarbakır Bağlar Vuralspor, 3. Lig'e yükseldi.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanan maça Diyarbakır ekibi iyi başladı. 30. dakikada Mehmet'in attığı golle 1-0 öne geçen Diyarbakır Bağlar Vuralspor, ilk yarıyı bu skorla önde kapattı. İkinci yarının sonlarında Hasan'ın golüyle İskenderun ekibi skoru eşitledi. Normal süresi 1-1 tamamlanan müsabakada daha sonra uzatma bölümlerine geçildi.

Uzatma bölümlerinde de her iki takım birbirine üstünlük sağlayamayınca penaltılara geçildi. Penaltılarda Diyarbakır Bağlar Vuralspor, İskenderun Kartalspor'a 5-4 yenerek 3. Lig'e yükseldi. Penaltı atışları sonunda Diyarbakır Bağlar Vuralsporlu futbolcular büyük sevinç yaşarken İskenderun Kartalspor futbolcuları ve Teknik Sorumlu Can Güven de gözyaşlarına boğuldu.

Rakiplerinin ağladığını gören Diyarbakır Bağlar Vuralsporlu futbolcular, İskenderun Kartalspor futbolcularının yanına giderek onları teselli etmeye çalıştı.

Diyarbakır Bağlar Vuralspor Kulübü Başkanı Aydın Vural, Türkiye 3. Futbol Ligi'ne yükselmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bu maçtan sonra ne söylesem boş. Buralara kadar gelip bizleri destekleyen Diyarbakır ve Şanlıurfalı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Diyarbakır Bağlar Vuralsporlu futbolcular ise sevinç gösterilerine soyunma odasında devam ederken, Kulübün Başkanı Aydın Vural'ı omuzlarına aldılar.

İskenderun Kartalspor Kulübü 2. Başkanı Ajlan Özlan da, fazla konuşacak bir şey olmadığını belirterek "Şu an maçın stresini yaşıyoruz. Burada maçın ilk ve ikinci yarısındaki hakemin bariz hatalarını herkes gördü. Buraya kadar başarabildik" dedi.

(AB-FÖ-OÇ-KÇ-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title