Haberler

Samsunspor'da Sakat Futbolcular İyileşti

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, sakat futbolcuların iyileştiğini, Adanaspor maçında ideal 11'le sahaya çıkacaklarını söyledi.
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Bank, İdari İşlerden Sorumlu...

Samsun spor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, sakat futbolcuların iyileştiğini, Adana spor maçında ideal 11'le sahaya çıkacaklarını söyledi.

Samsun spor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Bank, İdari İşlerden Sorumlu Yönetimi Muammer Göksel ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Oğuzhan Serinkaya spor gazetecileri ile bir araya geldi. Büyükşehir belediyesi Sevgi Cafe'de düzenlenen kahvaltıda, Nihat Soğuk, kulüp ve takım hakkında gazetecilere bilgiler verdi. Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Samsunspor, Samsun şehrinin önemli bir markasıdır. Bu markanın iyi olabilmesi, arzu edilen yerde olabilmesi, hatta bir üst lige çıkabilmesi için sizin, bizim ve burada olmayan herkesin ortak hedefidir diye düşünüyorum. İnşallah bu uğurda biz de yönetim olarak, sizler de basın olarak el birliğiyle takımımızı en iyi yerlere getiririz. En büyük arzumuz ve hedefimiz Samsunspor'umuzu o geçmiş yıllardaki başarısına tekrar döndürmektir" dedi.

SAKAT FUTBOLCULAR DÜZELDİ

Bucaspor maçından sonra lige ara verildiğini hatırlatan Soğuk, "Takım olarak bu arayı iyi değerlendirmek için var gücümüzle çalıştık. Sakat futbolcularımız düzeldi. Belki sezon başından beri ilk kez tam kadro ile çalışma imkanı bulduk. Önümüzde Adanaspor maçı var ideal 11'imizle sahaya çıkacağız. Sezon başından beri bunu yapamamıştık. Hafta içindeki idmanlarımızda futbolcularımızın ve teknik ekibimizin arzulu ve hırslı oluşları dikkat çekti. Takımda olumlu bir hava var. İnşallah bu Pazartesi günü Adanaspor ile oynayacağımız maça da yansıyacak. Ben buna inanıyorum. Adanaspor maçı tabi ki çok önemli. Daha önce oynadığımız Ankaraspor ve Şanlıurfaspor maçı kadar önemli. Mutlaka 3 puan almak zorundayız. Bunu da futbolcularımızla ve 12. adam olan taraftarımızla başaracağız. Maçı kazanacak güçteyiz. Teknik ekibimiz kazanmak için her şeyi yapıyor" diye konuştu.

FUTBOLCUNUN PERFORMANSINI ÖLÇEN SİSTEM

Kulübü yeni bir sistem aldıklarını, bu sistemle her futbolcunun tek tek performansını göreceklerini ifade eden Soğuk, "Futbolcu ne durumda, maç içinde neler yapıyor, neleri eksik, bunları görüyoruz ve çözüm yollarını futbolcuyla paylaşıyoruz. Sağlıklı veriler veren bir sistem. İnanıyorum ki bu sistemle futbolcularımızın performansı daha da artacaktır. Bu da maçlara yansıyacak" açıklamasında bulundu.

İlk yarıda 6 maç kaldığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Tabi ki biz bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Arzumuz budur. Hocamız sezon başında, '72 puanı bulan şampiyon olur' demişti. Ben de aynen katılıyorum. Ama şunu kaçırmayalım, hocamız 'biz 72 puan alacağız ve şampiyon olacağız' demedi. '72 puanı alan takım şampiyon olur' dedi. Ligin sonunda göreceğiz. Dediğim gibi önce sırada Adanaspor maçı var. Bunu kazanıp sonra diğerlerini düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

YABANCI OYUNCULAR

Nihat Soğuk konuşmasına şöyle devam etti: "Yabancı oyuncularımız konusunda bilgi vereyim. Ekigho ve Umar ile hiçbir sorunumuz yok. Umar, Ankaraspor maçında ayağına darbe yedi ve düşme sonucu omuzun da zedelenme oldu. Tedavisi yapıldı ve şu anda çok iyi. Ekigho da hafta başında 2 gün idmana çıkmadı ve salonda çalıştı. O da iyileşti. Ekigho ile daha iyi olması için ben görüştüm, hocamız tercüman eşliğinde görüştü, hatta başkanımız özel görüştü. Bir sıkıntısı yok. Burada çok mutlu. Kimse merak etmesin daha iyi olacak Ekigho."

MALİ SIKINTI

Mali sıkıntının devam ettiğini bildiren Soğuk, "Mali sıkıntıların olduğu bir gerçektir. Ötelenmiş ve geriden gelen borçların olduğunu herkes biliyor. Bu sadece bizim sorunumuz değil, Türkiye liglerinde oynayan tüm kulüplerin sorunu. Vakti ve zamanı gelen borçlar oluyor. Yönetimimiz imkanları doğrultusunda bunları çözmeye çalışıyor. Ama dediğim gibi borç her kulübün üzerinde kambur. Çözmek içinde var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Gençlik ve Spor bakanı Suat Kılıç'ın katkıları ve desteklerinin çok büyük olduğunu kaydeden Nihat Soğuk, "Ona sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyoruz. Bu arada Sayın Valimizin başkanlığında sivil toplum örgütleri ve samsunun ileri gelen iş adamları toplanmıştı. Kendi imkanları doğrultusunda yardım edeceklerdi. Miktar olarak şu kadar veya bu kadar demek yanlış olur. Yani kulübümüze yardım edenler tabi ki var. Yok desek haksızlık yapmış oluruz. Samsunspor bütün samsun şehrinin ortak paydada buluştuğu spor organizasyonu kulüptür. Dolayısı ile Samsunspor u sevenler imkanları doğrultusunda gerekli destekleri veriyorlar. İsim vermeye gerek yok. Zaten bunu herkes biliyor. Daha ligin yarısındayız bu insanlar yardımlarını sürdürecekler ve verecekler. Biz bekliyoruz. Söz verenler var, yerine getiriyorlar ve diğerleri de getirecektir. Sayın Valimizin bu konuda girişimleri ve ilgileri sürüyor. Bunların son derece üst düzen olduğunu söylemek isterim. Samsunspor'un parasal konusu sadece bu günkü sorun değil. Geçmişten beri gelen bir sorundur" diye konuştu.

6 MİLYON LİRA YARDIM SÖZÜ

Halkla İlişkiler Sorumlusu Oğuzhan Serinkaya ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Sayın Valimizin sezon öncesi yaptığı toplantıda ben de vardım. O toplantıda Samsunspor'a 6 milyon gibi bir yardım sözü verilmiştir. O toplantı bir başlangıçtı. Söylenen 10 eşit taksitte 600 bin TL'lik toplamda 6 milyon TL yardımdı. Bu konuyla ilgili elimize geçen miktarlar var, hala da gelmeye devam ediyor. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın işin gerçeği şu. Biz sezon başında 12 milyonluk bütçe düşünmüştük. Toplantıda bu paranın toplanacağı gibi bir imaj oluştu. Aslında bu para 6 milyon TL'dir. Şu anda bu paranın tamamı daha toplanmadı, yaklaşık yüzde 40-45 elimine ulaştı. Ulaşmaya da devam ediyor. Zaten bu para yılsonuna kadar 6 milyonu bulacaktır. Elimize gelen bu paranın da bir kısmını geçmişten gelen yapılandırılmış vergi borçlarına bir kısmı da futbolcu alacaklarına ödendi. Tabi ki bunların için geçmişten gelen bazı futbolcuların alacakları bulunuyor. Sayın Bakanımız Suat Kılıç, Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy ve eski Başkanımız Fuat Köktaş'ın bu paranın yüzde 40-45'e ulaşmasında katkısı büyüktür. Bu katkıları halende sürmektedir. Yani bizim tahmini bütçemiz 12 milyondu. Toplantıdan yıllık beklentimiz 6 milyondu. Bize verilen sözde bu rakamdı." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Oğuzhan Serinkaya Nihat Soğuk Samsunspor Adanaspor Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title