Haberler

Samsunspor'da Alacakları Ödenmeyen Ayite ve Samed Antrenmana Çıkmadı

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da alacakları son gününde de ödenmeyen Jonathan Ayite ve Samed Kılıç, antrenmana katılmadı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da alacakları son gününde de ödenmeyen Jonathan Ayite ve Samed Kılıç, antrenmana katılmadı.

Mali ve idari açıdan zor günler geçiren Samsunspor, her gün yeni bir sıkıntıyla karşılaşıyor. Birçok futbolcusu alacakları ödenmediği için serbest kalan ve takımdan ayrılan kırmızı-beyazlılarda takımın son antrenmanına alacakları söz verilen tarihte ödenmeyen eski gol kralı Ayite ve Samed Kılıç katıldı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Samsunspor'da futbolcular Gökay İravul ve Ahmet Cebe antrenman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Cebe: "Sadece işimize odaklanmamız gerekiyor"

Futbolcuların sadece maçlara odaklanması gerektiğinin altını çizen deneyimli futbolcu Ahmet Cebe, "Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Bulunduğumuz durum belli. Çok da iyi hazırlanamadık maça. Bugünden itibaren tamamen maça odaklanacağız. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü bizden 1 puan yukarıda ve direkt rakibimiz. Bu maçtan en az 1 puan alırsak, 1 hafta sonra oynayacağımız Manisaspor maçını yeneceğimizi düşünüyorum. Bu ilk 2 maç bizim için çok büyük önem arz ediyor. İlk 2 maçta alacağımız güzel sonuçlar şehri ayağa kaldırabilir. Destek kampanyasına herkes elinden geldiğince destek veriyor. Valimiz ve belediye başkanlarımız da destek oluyor. Daha da iyi olabilir. Futbolcular olarak bundan sonra sadece işimize odaklanmamız gerekiyor. Daha kötü günler de gelebilir. Bunların yaşanmaması ve Samsunspor'u hedeflediği yerlere taşımaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Gökay İravul: "Bizimle yatıp, bizimle kalkan taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz"

Tüm sıkıntılara rağmen kendilerine destek veren taraftarlara galibiyet hediye etmek istediklerini vurgulayan Gökay İravul, "Yaşadığımız sıkıntılar herkes tarafından biliniyor. Valilik öncülüğünde başlatılan kampanya ile sıkıntılar yavaş yavaş halledilmeye çalışılıyor. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu bir kenara bırakmalıyız. Çünkü Pazartesi günü çok önemli bir maça çıkacağız. Giden oyuncuları da düşünürsek, her maç bizim için final havasında geçecek. Güzel sonuçla Gaziantep'ten dönmek istiyoruz. Bizle yatıp bizle kalkan insanları mutlu etmek istiyoruz. Yaşadığımız sıkıntılar gereği tam anlamıyla fiziksel ve zihinsel olarak burada olamadık. Bugünden itibaren bu düşünceleri kenara bırakıp galip gelmek istiyoruz. Oynayacağımız ilk 2 maçtan en az 4 puan alırsak hem ilk yarıya iyi başlayacağız hem de bulunduğumuz konumdan yukarılara doğru uzaklaşacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökay İravul Ahmet Cebe Samsunspor Spor Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Akşener'in İYİ Parti'ye gönderdiği yazıda 'İçişleri Eski Bakanı' detayı dikkat çekti

Akşener'in İYİ Parti'ye gönderdiği yazıda "İçişleri Eski Bakanı" detayı dikkat çekti

Bakmadan Geçme

İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Ayıbalığı Koyu – Mordoğan nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var? Bugün voleybol maçı var mı? 13 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Can Yaman Instagram hesabını neden sildi? Cam Yaman sosyal medya hesaplarını neden kapattı? YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TYT-AYT sınav sonuçları açıklandı mı? EURO 2024 ne zaman başlıyor? EURO 2024 maçları nerede oynanacak? #9917 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı ne zaman? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor? Kurban Bayramı tatili kaç gün, mesai ne zaman başlıyor? KURBAN ETİ NASIL SAKLANMALI? Kurban etini buzluğa atarken nelere dikkat edilmeli? DOMİNİK CUMHURİYETİ- TÜRKİYE MAÇI İZLE | Dominik Cumhuriyeti- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? #127952
Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title