Haberler

    Samsunspor 2 Dakikada Geri Döndü: 3-1

    Adanaspor, PTT 1. Lig'in 14. hafta maçında deplasmanda Samsunspor'a konuk oldu.

    PTT 1. Lig'de iki orta sıra ekibinin karşılaştığı maçta Adanaspor, öne geçmesine rağmen 9 kişi kaldığı maçta Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu.

    Çekişmeli başlayana maçın ilk yarısının son anlarında konuk takım penaltı kazandı. Atışı kullanan Tiago Bezerra, Adanaspor'u deplasmanda öne geçirdi 0-1. İkinci yarıda ise Samsunspor baskısı arttı. 65. dakikada Adanaspor'da Veli Kızılkaya doğrudan kırmızı kartla oyundan atılınca kontrol Samsunspor'a geçti.

    Maçın 71. dakikada Umar Aminu'nun golüyle Samsunspor skoru eşitledi 1-1. Bu golden bir dakika sonra ise Eldin Aldinovic'in golüyle Samsunspor öne geçmeyi başardı 2-1. 88. dakikada İzzet Yıldırım ikinci sarı kartını gördü ve Adanaspor sahada 9 kişi kaldı. 89. dakikada Eldin Adilovic kendisinin ikinci ve takımının üçüncü golünü atarak maçın skorunu belirledi 3-1.

    Bu sonucun ardından Samsunspor 21 puana ulaşıırken Adanaspor 15 puanda kaldı.

    ANTEP'TE KAZANAN YOK

    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Ege ekibi Karşıyaka'yı konuk ettiği maçta ise iki taraf da bir puanı hanesine yazdırdı.

    Maça baskılı başlayan ev sahibi ekip 21. dakikada Sinan Özkan'ın golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda toparlanan Karşıyaka ise 51. dakikada Chikeluba Ofoedu'nun golüyle skoru eşitledi 1-1. Karşılaşmada başka gol olmadı ve puanlar paylaşıldı.

    Bu sonucun ardından Karşıyaka 15 puana ulaşırken Gaziantep BB de puanını 15'e yükseltti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bezerra Adanaspor Samsunspor Karşıyaka Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title