Haberler

Sabri Sarıoğlu'ndan Hakeme Kırmızı Kart

Güncelleme:

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Çaykur Rizespor maçında son kez düdük çalan Mustafa Kamil Abitoğlu'na 90 dakika sonunda kırmızı kart gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu garantileyen sarı-kırmızılı ekip, ligin son haftasında Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Karşılaşmadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Galatasaray, 77 puanla ligi zirvede tamamladı. Sabri Sarıoğlu maç sonrasında Abitoğlu'na kırmızı kart gösterdi.

SABRİ'DEN HAKEME KIRMIZI KART

Çaykur Rizespor- Galatasaray mücadelesini yöneten hakem Mustafa Kamil Abitoğlu kariyerindeki son maçına çıktı. Galatasaray ve Çaykur Rizesporlu futbolcuların saha içinde alkışladığı Abitoğlu'nun gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Sabri, maçın ardından Mustafa Kamil Abitoğlu'na kırmızı kart gösterdi ve ortaya renkli görüntüler çıktı. Deneyimli oyuncu, yeşil sahalarda bugüne kadar hep futbolculara kırmızı kart gösteren Mustafa Kamil Abitoğlu'na bu kez kendisini kırmızı kart gösterek dışarı çık diye espiri yaptı.

400.MAÇINA ÇIKTI

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu, bu karşılaşmada Galatasaray formasıyla 400. resmi maçını oynadı. 2002 yılından bu yana A takımda forma giyen Sabri, Galatasaray formasıyla 12. sezonunu geride bırakmış oldu. Tecrübeli oyuncu, Umut'un attığı golde asisti yapan isim olurken, sarı-kırmızılı formayla ise toplamda 21 gol, 41 asitlik performans sergiledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu Sabri Sarıoğlu Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

ŞANLI KARTALIMMMmobilWeb@haberler.com:

Ulan karaktersiz cınconlular bir daha pis ağzınıza bjk nin şanlı ismini almayın siz mundarsınız adam olun yoksa ÇARŞI sizi adam eder ahmaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

28
17
yanıtYanıtla
hendrix.rixosmobilWeb@haberler.com:

Bu sezon son maça kadar kırmızı kart görmemiş bi gs izledik daha doğrusu kırmızı kart verilmeyen bi gs emek hırsızlarına hakkımı helal etmiyorum bizim ligde bişi olmaz ama avrupa keser cezasını

29
16
yanıtYanıtla
ŞikesarayMobil-IOS:

Hakemlerin sayesinde şampiyon oldunuz şikesaray

15
21
yanıtYanıtla
cemobilWeb@haberler.com:

Saraya değil hakkıyla aldı çekemeyenler çatlasın

16
6
yanıtYanıtla
Haldun kahramanmobilWeb@haberler.com:

Sarayı ziyaret ettiler 4 **** kaptılar.

6
16
yanıtYanıtla
NeferMobil-ANDROID:

ligin özeti

18
3
yanıtYanıtla
terelelli Mobil-ANDROID:

boş konuşmayin çalışın sizinde olur

13
7
yanıtYanıtla
Harbi Türk Mobil-IOS:

Eğer bu şampiyonlukta şike varsa kendi tuttuğunuz Takım'larda yaptı şikeyi. Berabere kaldı yenildi kornerden gol yedi. FB ve BJK ortak şike yaparak Şanlı Galatasaray'ı şampiyon Yaptılar o zaman :) şimdi sus ve SELAM DUR!!!

12
6
yanıtYanıtla
samsunlu 55 Mobil-ANDROID:

hazmedemeyenler sadece konuşup laf yetiştirmeye çalışır ...gs storelere gidin 4.yildizi orda görebilirsiniz

11
7
yanıtYanıtla
samsunlu 55 Mobil-ANDROID:

Avrupa Şampiyonlar liginde grubu 0 puanla tamamlayıp Türkiyeyi rezil eden tek Türk takım kimdir arkadaşlar bilen varmı :)))))

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title