Haberler

Rüya gibi başlangıçta beklenmedik son! Real Madrid, Arda Güler'in lisansını dondurabilir

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferiyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Arda Güler, yaşadığı sakatlık nedeniyle ABD kampından ayrılmak zorunda kalmıştı. İspanyol kulübünün, yeni transferi Arda'nın lisansını 1 Ocak 2024'e kadar dondurabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, takımın ABD kampında sakatlık yaşadı. İspanyol kulübü, sağlık durumu merak konusu olan Arda Güler için önemli bir karara imza atabilir.

AMELİYATSIZ TEDAVİSİ 3 AY SÜRECEK

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Arda Güler'in menisküs sakatlığı nedeniyle ameliyatsız tedavisinin yaklaşık 3 ay süreceği belirtildi. Genç oyuncunun, bu tedavinin tercih edilmesi durumunda Kasım ayının başında sahalara geri dönebileceği aktarıldı. Ancak 18 yaşındaki futbolcunun sakatlığı nedeniyle ameliyat olması durumunda sahalardan uzak kalma süresinin 5 ay olacağı hatırlatıldı.

LİSANSI DONDURULABİLİR

Bu durumun Arda Güler'in ocak ayına kadar oynayamayacağı anlamına geldiği vurgulandı. Real Madrid'in kontenjan için Arda'nın sözleşmesini ocak ayına dondurabileceği öne sürüldü.

HAZIRLIK MAÇLARINDA OYNAYAMADI

Real Madrid'e transfer olmasının ardından sakatlık sorunu yaşayan 18 yaşındaki futbolcu, İspanyol devinde hazırlık maçlarında da süre alamamıştı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yapılan testler sonucunda oyuncumuz Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde yaralanma tespit edildi. Oyuncumuz, özel tedavisi için Madrid'e gidecek." ifadeleri kullanılmıştı.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Milli futbolcu, sosyal medya hesabından sakatlığıyla ilgili yaptığı paylaşımda şunları kaydetmişti: "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Fenerbahçe Arda Güler Madrid Spor Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

500

Yorumlar (11)

Tek Yes:

Ne Nazar'ı. Çocukun Bünyesi zayıf.

95
16
yanıtYanıtla
Eymen Tunç:

Real'in antremanları Fenerbahçenin antremanlara benzemez tabi. Fizik olarak yetersiz dedik topa tutulduk, o fizikle sen Real Madrid in antremanlarına çıkarsan olacağı o.

69
14
yanıtYanıtla
oğuz şengül:

sakatlığının onunla alakası yok şanssızlık olmuş dengesi bozulup sakatlanmış bilip bilmeden ötmeyin.

yanıt23
yanıt54
Serkan Aydemir:

Nazara geldi çocuk, Allah şifasını versin.

41
21
yanıtYanıtla
Bekir ÖZDEMİR :

Ne eğitim var ne de ceza. Maya'lar ve Inca'lar a döndük.

13
8
yanıtYanıtla
O Z:

Tipik Türk mantığı. Real Madrid e seçildi diye kendini yırtana kadar mücadele etti ve sonunda gerçekten de kendini yırttı. Halbuki Real Madrid onun şimdiye kadar gösterdiği performansı üzerinden zaten transfer etti. O ayarda devam etmeliydi. Geliştirmesi gereken yönü oyun bilgisi ve mantığı.... Yazık.

10
0
yanıtYanıtla
Ay kural:

Rekabeti çok üst seviye olan bir takımda on sekiz yaşında başarılı olmak çok zordur.Spor yazarları bunu defalarca söyledi ama Arda'nın babası para için dinlemedi...

5
1
yanıtYanıtla
Sekvan Tangüner:

Çocuğun üzerinde Katalan nazarı var.Bu ayın maaşını alip gelsin ülkedeki hocalar onu bir üflesin

5
0
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Real Madrid de sırf fenere kötülük Türk futboluna kötülük olsun diye onca para verdi zaten. Ne acayip bir millet olduk. Geçmiş olsun Arda Güler

1
1
yanıtYanıtla
Mehmetoztrn:

Ee nolcak o kadar haber yaparsanız çocuğa böyle nazara gelir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title