Haberler

Rusya'da Türk Bayrağının Yakılmasına Raporda Yer Verilmedi

Güncelleme:

Rusya 1. Ligi'nde oynanan maçta gözlemci heyeti, raporunda taraftarların Türk bayrağı yakmasına yer vermedi.

Rusya'daki Türk bayrağı yakma olayıyla ilgili şok bir gerçek gün yüzüne çıktı. Rusya 1. Ligi'nde önceki gün oynanan ve 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan Spartak Moskova - Krylya Sovetov karşılaşmasında Rus taraftarlar, tribünde Türk bayrağı yakmışlardı.

GÖZLEMCİLER RAPORA YAZMADILAR

Skorer'in haberine göre; statta yer alan konuyla ilgili görevlilerin bu gelişmeye duyarsız kaldıkları ortaya çıktı. Rusların maçı takip eden gözlemci heyetinin bu olayı raporuna yazmadığı bildirildi. Rusya Futbol Federasyonu Kontrol ve Disiplin Kurulu Başkanı Arthur Grigoryant Spartak taraftarının bayrak yakmasıyla ilgili raporda hiç bir şey olmadığını belirtti.

SORUŞTURMA BAŞLATILACAK MI

Bu konuyla ilgili girişimde bulunmak için ancak medya görüntülerinin sağlanması gerektiğine dikkat çeken Grigoryant'ın, böyle bir durumda soruşturma başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Federasyonu Spartak Moskova Spor Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (62)

OSMANiYELi YERLi ERMENiYEM BENiM VATANIM:

AFFERiN RUS GARDASLARIM ELLERiNiZ DERT GÖRMESiN YAKINNNN

14
56
yanıtYanıtla
zaza:

helal rusya

12
48
yanıtYanıtla
22:

AL BİR BEBE DAHA

yanıt14
yanıt2
Adınızı Yazın:

Yasasin rusiya

10
44
yanıtYanıtla
hakan:

Sen yaşama hain

yanıt1
yanıt1
türk:

Pisliksiniz koçum..

yanıt1
yanıt1
elazığlı:

O RUS BU bayrağa kurban olsun

31
10
yanıtYanıtla
maraşlı:

çakallar sabrımızı zorlamayın

34
5
yanıtYanıtla
ErzicanMobil-IOS:

Her biji rusya

11
28
yanıtYanıtla
KÜRT:

etnik köken ne olursa , ırkı ne olursa bayrak yakılmamalı, hele TÜRK bayrağı hiç yakılmamalı nede kürt bayragı , gün birlik günüdür arkadaşlar ilk önce müslüman oldumuzu bilelim . canakkale de omuz omuza savaştımızı unutmayalım ve ruslara inat kardeşilik kurarak birlik tek yumruk olrak onların gemilerini tekrar boğazların dibine yolayalım. RUSYA KISASA KISASI HAKEDİYOR . ambargo uygulansın her konuda

13
24
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title