Haberler

Rüştü Reçber'den Frank Rijkaard itirafı: Beni istemedi ve bana güvenmedi

Güncelleme:

Koronavirüsü yenen Rüştü Reçber, İspanyol basınına yeni açıklamalar yaptı. Türk futbolunun efsane kalecisi, Barcelona'da kendisini istemeyen ismin bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Frank Rijkaard'ın olduğunu söyledi.

Rüştü Reçber, Barcelona'da forma giydiği dönemde teknik direktör Frank Rijkaard ile yaşadığı sorunları ve koronavirüs salgını ile ilgili İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın kendisine koronavirüs tedavisi sürecinde büyük destek verdiğini söyleyen efsane isim, "Koronavirüs süreci boyunca birçok insanın desteğini aldım. Barcelona kulübü de beni unutmadığını gösterdi ve destek verdi. Eski başkan Sandro Rosell de beni aradı. Onun haricinde de birçok kişi aradı" dedi.

"RIJKAARD BENİ İSTEMEDİ VE BANA GÜVENMEDİ"

Barcelona'da forma giydiği dönem hakkında da sözlerine devam eden Reçber, "Barcelona'yı hayalimi gerçekleştirdiğim bir aşama olarak görüyorum, çok mutlu olmuştum. Açıkçası orada fazla kalamadım. O dönemki hocamız olan Frank Rijkaard'ın tutumunu beğenmedim. Çünkü ilk günden beri beni istemedi ve bana güvenmedi" şeklinde konuştu.

"YAVAŞ YAVAŞ KENDİME GELİYORUM"

Son olarak sağlığı hakkında konuşan Reçber, "Yavaş yavaş kendime geliyorum. Sağlığım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Vücudum biraz zayıf düştü, çok yoğun bir tedaviyle yüzleşmek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Frank Rijkaard Rüştü Reçber Koronavirüs Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (3)

ASLAN BULUT:

Rüştü baba gerçek bir milliyetçidir. Allah uzun ömürler versin.

1
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

bu adamin tek bir derdi var tv cikmak Magazin haber olmak

0
0
yanıtYanıtla
SÖRF YERİM GOL YEMEM:

Gereksiz çıkışların olmasaydı, sevmese bile seni isterdi emin ol. Adam o yüzden sana güvenemedi çünkü saçma sapan çıkışların yüzünden çok gol yedin. Çok iyi bir kaleciydin ama Barcelonayı kaldıramadın. Kolay topları tutamazdın, çok zor topları çıkarırdın. Böyle enteresan bir kaleciydin be Rüştü. 2006 Denizli maçında mesela yediğin gol çok basit. Aynı şekilde 2002 dünya kupasında Ronaldodan yediğin gol de öyle. Gereksiz çıkışların olmasaydı en az 2-3 sene orada kalırdın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title