Haberler

Ronaldo'dan Yoksun Juventus, Young Boys'u Genç Yıldızı Dybala ile Geçti

Güncelleme:

Juventus, Şampiyonlar Liginde Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemediği maçta Young Boys'u Paulo Dybala'nın golleriyle 3-0 yendi.

Şampiyonlar Ligi H Grubunda Juventus, İtalya'da Young Boys'u konuk etti. Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart cezası nedeniyle oynamadığı maçta Paulo Dybala şov yaptı.

Arjantinli yıldızın hat-trick yaptığı maçta Juventus, Young Boys'u 3-0 mağlup etti. Juventus'a galibiyeti getiren golleri 5, 33 ve 69. dakikalarda Paulo Dybala kaydetti. Young Boys'ta Mohamed Aly Camara, 81. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

DYBALA TARİHE GEÇTİ

Dybala, Şampiyonlar Ligi tarihinde sol ayağı ile hat-trick yapan 4. futbolcu olmayı başardı. Daha önce 2 kez Lionel Messi ve 1 kez Robin van Persie, sol ayağı ile hat-trick yaparak tarihe geçmişti. Grupta 2'de 2 yapan ve puanını 6'ya çıkartan Juventus, 3. maçını Old Traffordda Juventus ile yapacak. Young Boys ise İsviçre'de Valencia'yı konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paulo Dybala Young Boys Juventus Spor Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Futbolu bırakacağını duyuran Toni Kroos kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmed: Fetihler Sultanı CANLI izle! Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm TRT1 HD izle! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Geçmeyen öksürük nedenleri nelerdir? Öksürük ne zaman tehlikeli olur? Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz mi? 22 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Mayıs burç yorumları nedir? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 21 Mayıs günün birincisi kim? #128105 Diş şeffaflaşması neden olur? Dişte şeffaflık nasıl geçer? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128204 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 21 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500

Yorumlar (6)

Uzaklardan Bir Dost:

Grupta 2''de 2 yapan ve puanını 6''ya çıkartan Juventus, 3. maçını Old Traffordda Juventus ile yapacak. Tarihte bir ilk olacak sanırım:)))))))))))

9
0
yanıtYanıtla
PUAN GARANTİ O HALDE:

kendi yedeklerini yener herhalde, gerçi kim yenerse yensin, 3 puan cepte, sonuçta kazanan juventus oluyor her halukarda

yanıt3
yanıt0
Snp:

Haberin doğru yaz kardeş.old trafford da united ile yapacak.juventus ile değil.bu kadar para alıyorsunuz haberi dogru yaz

8
0
yanıtYanıtla
İORFAHAYRANI:

Bir Galatasaray''lı olaraktan Juventus''u istiyorum . )

3
1
yanıtYanıtla
Kandur:

üçüncü maçını yuventus oldtrafford da üçüncü maçını yapacak da yuventus yuventus ile mi yapacak yani, işte Türkiye de basın ve haber bu kadar laçka ve düzensiz, bir haberin editörü, kontrol edeni olur her yerde, eline kalemi alan haberci olmuş, resmen halk a saygısızlık bu ve sanki çok doğal mış gibi tekzip ya da özrü bile yok, kalitesiz basın sadece kalitesiz ülke ve insanlar için var, bu da ülkemiz de haber basın ve halkın kalitesi demek sanki ( maalesef)

4
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

PAŞALI TRENE BAKAR GİBI BAKMA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title