Haberler

Ronaldinho, Fluminense İle Anlaştı

Güncelleme:

Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense, Antalyaspor'un istediği Ronaldinho'yu transfer etti.

Brezilya Birinci Futbol Ligi ekibi Fluminense, Meksika takımlarından Queretaro'dan ayrılan Ronaldinho'yu renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 35 yaşındaki Ronaldinho ile 2016 yılının sonuna kadar geçerli olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Tam adı Ronaldo de Assis Moreira olan Brezilyalı orta saha oyuncusunun yeni takımında 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

3.5 MİLYON DOLAR KAZANACAK

Fluminense, Ronaldinho'nun alacağı ücret hakkında bilgilendirmede bulunmadı. Ülke basınında, futbolcunun sözleşmesi boyunca yaklaşık 3,5 milyon dolar kazanacağı öne sürüldü.

İmza töreninin ardından transferini değerlendiren Ronaldinho, Brezilya'ya dönmesinde en önemli etkenlerden birinin ülkesinde henüz bir şampiyonluk yaşayamaması olduğunu aktararak, Fluminense'nin güzel bir projeyle kendisine teklifte bulunduğunu ve takıma katıldığı için mutluluk duyduğunu ifade etti.

OYNAMADIĞI TAKIM KALMADI!

Ülkesinde Gremio ve Atletico Mineiro'nun yanı sıra Fluminense'nin en büyük rakibi Flamengo'da forma giyen tecrübeli futbolcu, İspanya'nın Barcelona, İtalya'nın Milan, Fransa'nın Paris Saint-Germain ve son olarak Meksika'nın Queretaro takımlarında mücadele etmişti.

Kariyerinde FIFA Dünya Kupası, Copa America, Libertadores Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi gibi başarılar bulunan Ronaldinho, geçen sezon Meksika liginde çıktığı 29 maçta 8 gol attı.

Kaynak: AA / Spor

Fluminense Ronaldinho Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (20)

Hollanda:

Birakin ciktirsin hurdasi cikmis neye yarayacak 35 olmus ahi gitmis vahi kalmis

7
0
yanıtYanıtla
Faruk Berber:

Bu adam para delisi kesin fazla paraya gitti.

5
0
yanıtYanıtla
mehmet:

antalya spora yıldızmı yok bunun kralını alır başkan robbeni alsın

3
2
yanıtYanıtla
bursadan gol haberi mi var?:

yeni gelin Antalya heyecan yapma

1
3
yanıtYanıtla
ADANALI KAVUNCU:

BAŞKANDA BORUYU ALDI HAAHAHAAH

1
2
yanıtYanıtla
liseli:

Çarpık dişleri nasıl düzeldi lan.

1
1
yanıtYanıtla
ESKI SAVASCI:

Bunlari Asmak lazim yer yüzünün Yüz karalari pislikler.!!!!!

1
1
yanıtYanıtla
asd:

dede olmuş ya iyikide gelmemiş

2
0
yanıtYanıtla
BARİŞ:

Pide bitmiş..

1
0
yanıtYanıtla
fb:

Bu adam tam bi sahtekar iyi gelmemis antalyaya

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title