Haberler

Rodgers Üzgün ve Tepkili

Liverpool menajeri Brendan Rodgers, 2-1 kaybettikleri Manchester City maçı sonrası başta orta hakem Lee Mason olmak üzere karşılaşmanın hakem üçlüsüne tepki gösterdi.

Maçın 24. dakikasında Philippe Coutinho'nun golüyle öne geçen Liverpool, sonraki bölümde yediği iki gol neticesinde devre biterken yenik duruma düşmüştü. Arada rakip kale önünde üretken olan Kızıllar, tıpkı golde olduğu gibi Luis Suarez'in ara pasında savunma arkasına sarkan Raheem Sterling ile net bir pozisyon bulmuş ama bu aksiyon ofsayt bayrağı ile kesilmişti. Sonrasında ise Luis Suarez ile rakip stoper Joleon Lescott arasındaki ikili mücadelelerde Uruguaylı oyuncu yerde kalmasına karşın hakem Lee Mason oyunu devam ettirmişti. Tüm bu tartışmalı kararlara ilişkin Rodgers, şöyle konuştu:

Salih Demirci yazdı: Boxing Day'den arta kalanlar

Lig Radyo'da Totemspor rüzgarı

"Raheem [Sterling] harika bir zamanlamayla koşu yapmıştı ve karşı karşıya gole gidiyordu. Böylesi büyük maçlarda bu tür pozisyonlar çok önemlidir. Ofsayt çalınan ama olmayan bu pozisyonda yardımcı hakem hizada değildi. Eğer bu seviyede çalışıyorsanız, işinizi doğru yapmalısınız ve doğru yerde durmak çok da zor değil."

"Diğer pozisyonda ise Lescott, Suarez'i itti ama faul çalınmadı. Bir başkasında ise yine Lescott, Suarez'i formasından çekiyor ve sıçramasına engel oluyor. Bu pozisyonunda penaltı olup olmadığı tartışılabilir ama umarım bir Liverpool – Manchester maçına daha Manchester'dan bir hakem atanmaz. Normalde hakemler hakkında asla konuşmam ama bu akşam oyuncularımı korumam gerektiğini düşünüyorum. Harika bir performans sergilediler ama bu seviyede böyle hatalar olmamalı."

Greater Manchester'ın Bolton şehrinde doğan Lee Mason, 2006 yılından bu yana Lancashire bölgesi hakemi olarak Premier Lig'de görev yapıyor.

Zirvedeki yerini kaybeden Liverpool, Pazar günü Chelsea ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Brendan Rodgers Joleon Lescott Luis Suarez Liverpool Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title