Haberler

    Reus Hakkında Şaşırtan Gerçek! Bedavaya Oynuyor

    Galatasaray'ın Borussia Dortmund'a 4-0 yenilmesinin yankıları sürerken, iki maç sonunda öne çıkan isimlerden Marco Reus'un Sarı Kırmızılı futbolculara kıyasla çok daha az para kazandığı ortaya çıktı.

    Galatasaray Avrupa Kupaları'nda hiçbir dönem böylesi ezilmedi. Borussia Dordmund'dan iki karşılaşmada 8 gol yiyen Sarı-Kırmızıllılar, son bir ay içerisinde dördüncü kez, 4 golü birden kalesinde gördü.

    İKİ EZELİ RAKİBİNDEN DAHA FAZLA ÖDEME YAPIYOR


    Sarı kırmızılı takımda peşpeşe gelen hezimetlerin baş sorumlusu olarak Teknik Direktör Cesare Prandelli görülse de, futbolcu performanslarını da göz önüne getirdiğimizde Galatasaraylı futbolcuların kazandıkları paranın karşılığını veremedikleri de bir gerçek.

    Galatasaray, Türkiye'de futbolcularına en fazla ödemeyi yapan kulüp. Sarı-Kırmızılı Kulüp yıllık toplamda, Beşiktaş'dan 30 milyon Euro, Fenerbahçe'den ise 15 milyon Euro daha fazla teknik adam ve futbolcularına ödeme yapıyor.

    REUS KULUBÜNE 40-50 MİLYON KAZANDIRABİLİR


    Galatasaray'daki futbolcu ücretleri Türkiye'de uzak ara liderken, Avrupa'da bile üst düzey kulüpleri zorluyor. Bu durumu açıklayan en basit örnek ise Galatasaray'ı iki maçta da dağıtan Dordmund'un futbolcularına ödediği rakamlar. Dordmund'un en fazla kazanan oyuncusu Marco Reus yılda 4 milyon Euro sözleşmesi var. Ancak bu rakamın yüzde 40'ını vergi olarak Reus ödüyor ve eline net rakam olarak 2.4 milyon Euro geçiyor. Marco Reus'un sözleşmesindeki madde gereği 25 milyon Euro'ya serbest kalacağı öne sürülüyor. Eğer bu madde olmasa Marco Reus 40-50 milyon Euro daha kazandırabilir.

    Galatasaray'da Reus'tan fazla kazanan oyuncular ise şunlar:

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Marco Reus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title