Haberler

Resti çekti! Victor Nelsson Galatasaray'dan ayrılıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldız savunmacısı Victor Nelsson, kulüpten ayrılma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Nelsson için yeni bir sözleşme teklif etti ancak Danimarkalı yıldız, bu teklifi reddetti ve Avrupa'dan gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye karar verdi.

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bir yandan önümüzdeki sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor.

TEKLİFİ REDDETTİ

Gösterdiği performansla büyük beğeni alan Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Takvim'de yer alan habere göre, Galatasaray'da yönetim Nelsson'a yeni bir sözleşme talebinde bulundu. Ancak başarılı oyuncu, bu teklifi reddederek Avrupa'dan gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye karar verdi.

NAPOLİ DEVREDE

Yıldız futbolcunun adı Serie A'nın son şampiyonu Napoli ile anılıyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Nelsson bu transfere sıcak bakıyor.

PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

26 yaşındaki yıldız futbolcu Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 120 maça çıktı. Nelsson, bu mücadelelerde 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Napoli Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

ZAZA Burak:

Beşiktaş al bunu iyi savunmaci

4
15
yanıtYanıtla
Veysel null:

adam Türkiye den gitmek istiyor ne Beşiktaş ı hahaha. Halihazırda Türkiye nin en büyüğü Galatasaray da oynamak varken neden Türkiye nin eniyi 3. takımında oynasın ki?

yanıt34
yanıt6
Anormal vatandaş:

bence yalan haber çok da fazla performans istemez süper lig avrupada zaten oynayamıyoruz burada doğru düzgün vergi de kesilmiyor bedavadan bir çuval para alır yatar keyfine bakarsın

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title