Haberler

    Podolski'den Bir Veda Daha!

    Sezon sonu Galatasaray'a veda edeceği açıklanan Alman yıldız, milli takıma da veda ediyor.

    Galatasaray'da forma giyen ve yarın milli takım kariyerini sonlandıracak olan Lukas Podolski, Alman Milli Takımı'nın İngiltere'ye karşı oynayacağı son maçında güzel ve duygusal anlar geçireceğini söyledi.

    Podolski, Dortmund'da Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile düzenlenen basın toplantısında, yarın jübilesini yapma fırsatı veren Löw'e ve federasyon yetkililerine teşekkür etti.

    Yarın soyunma odasına girerek Almanya milli formasını giyeceğini ve hakemin başlangıç düdüğünü çalacağını belirten Podolski "Güzel ve duygusal anlar olacak." dedi.

    Zamanın hızlı geçtiğini ifade eden 31 yaşındaki futbolcu, "Gurur duyduğum çok güzel 13 yıl geçirdim. Beni milli takıma çağıran Rudi Völler, Jürgen Klinsmann ve Joachim Löw'ün kariyerimde payı var." şeklinde konuştu.

    Löw ile 10 yıldan fazla birlikte çalıştığını anımsatan tecrübeli futbolcu, kendisinden çok şey öğrendiğini kaydetti.

    Bir kaç yıl daha kulüpler bazında futbol oynamayı sürdüreceğini vurgulayan Podolski, "31 yaşımla nispeten gencim. Daha sonra ne olur bilmiyorum. Planım yok. Çocukları çalıştırmayı düşünebilirim ve onlara öğrendiklerimi aktarabilirim. Löw'ün yanında bir staj yapmak da fena olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

    Gelecek sezon Japonya'nın Vissel Kobe takımında forma giyecek olan Alman oyuncu, öncelikle yarınki maça ve daha sonra Galatasaray'a odaklanacağını, temmuz ayından sonra da Japonya'daki macerayla ilgileneceğini aktardı.

    İngiltere'ye karşı kaptan olarak sahaya çıkmasına ilişkin de Podolski, "Heyecan verici. Son maçta kaptan olarak sahaya çıkmaktan daha fazlası olamaz." açıklamasını yaptı.

    Löw: "Podolski ile çok engelleri aştık"

    Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de, Lukas Podolski'nin yarın milli takıma veda edeceği maçın güzel aynı zamanda kendisi için duygu yüklü olacağını söyledi.

    Podolski ile birlikte uzun bir dönem birlikte aynı yolu gittiğini, bir çok engeli birlikte aştıklarını belirten Löw, "Onunla çok engelleri aştık, çok sayıda turnuva oynadık. Bazen hayal kırıklığı hissettik ancak 2014 Dünya Kupası şampiyonluğu gibi futbolcu ve teknik direktör olarak yaşanabilecek en büyük sevinci yaşadık." şeklinde konuştu.

    Dortmund'da yarın oynanacak karşılaşma için stada Podolski'den de dolayı çok sayıda kişinin geleceğini ifade eden Löw, "Podolski, Almanya'nın çıkardığı en büyük oyunculardan biri." ifadesini kullandı.

    Podolski'nin milli takımı bir aile olarak gördüğünü ve böyle bir oyuncunun yerinin doldurulamayacağını kaydeden Löw, "Oyuncu ve insan olarak bizim için çok değerliydi." yorumunda bulundu.

    Löw ayrıca, yarın Almanya'nın İngiltere'ye karşı oynayacağı maçta kaleci Manuel Neuer'in yanı sıra Mesut Özil, Julian Draxler ve Mario Gomez'in forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

    Alman Milli Takımı ile yarın 130. maça çıkacak olan Podolski milli formayla 48 gol kaydetti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Lukas Podolski Galatasaray Almanya Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

    Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

    Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

    Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

    İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

    İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    title