Haberler

Pereira: Fenerbahçe Şampiyon Olacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Koleji 2015-2016 eğitim sezonu açılışına katılan Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Koleji 2015-2016 eğitim sezonu açılışına Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, öğrenciler ve veliler katıldı.

PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMDAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, öğrencilere yaptığı konuşmada, dünyanın en güzel şeyinin öğrenciler olduğunu belirterek, "Sizlerin gülüşü dünyayı güzelleştiriyor. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler ailelerinizin geleceğisiniz. Sizler Fenerbahçe'nin geleceğisiniz" diye konuştu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Portekizli teknik adam, her zaman hayal kurmaları gerektiğini söyleyerek, "Bu hayal için çok çalışın. Hayal kurmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin" dedi.

"SEZON SONUNDA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK"

Ayrıca sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin iyi yolda gittiğini belirterek, "Şampiyonluk yolunda elimizden geleni yapıyoruz. Kulübümüzün ve kendi geleceğimiz için bunu yapacağız. Yaşa Fenerbahçe" sözleri ile konuşmasını tamamladı.

KOÇ: "BİR SPOR KULÜBÜNDEN DAHA FAZLASIYIZ"

Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin sadece bir spor kulübü olmadığını vurgulayarak, "Bir spor kulübünden daha fazlasıyız. Bizler Cumhuriyetimizin değerlerine kendini adamış ve hiçbir zaman taviz vermeyecek bir camia olarak en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE KOLEJİNİN ARAZİSİ FENERBAHÇE KULÜBÜNE AİTTİR"

Fenerbahçe Koleji'nin bulunduğu arazi sorununun kendisinin de yönetimde bulunduğu zamanlarda devam ettiğini belirten Koç, "Ama bu sorunu başkanımız Aziz Yıldırım'ın büyük çabaları sayesinden geçtik. Bu arazi nedeniyle ciddi zaman kaybettik. Mevzuatın bizim içimizde bulunduğumuz dönemde bizden yana olması gerekiyordu ama olmadı. Şimdi iyi ki diyoruz bizim yanımızda olmamış da bu araziyi satın almışız. Başkanımızın Aziz Yıldırım burayı tapulu arazisi olarak kazandırdı" şeklinde konuştu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Koç, "Bizim zamanımızda bu kadar kolay bilgilere ulaşamıyordu. Birkaç televizyon birkaç gazete vardı. Bizim zamanımızda internet yoktu. Şimdi bunların hepsi bulunmakta. Bunların kötü yanlarını değil de iyi yanlarını kazanmanızı diliyorum. Ayrıca iyi insan olmanızı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, konuşmaların ardından başarılı öğrencilere belgelerini verirken, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira'ya da katılım plaketi takdim etti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Koleji Fenerbahçe Çetinkaya Ali Koç Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500

Yorumlar (18)

tuncayMobil-ANDROID:

nasil yani garantinmi var besiktasa eziliyon avrupada hayal kirikligi yarat sonra hayalperest ol

6
1
yanıtYanıtla
F.Y.Mobil-IOS:

sen hemen defolup gidersen şansımız var!

3
3
yanıtYanıtla
Bargıran:

azizo sana tamamdır demişse sıkıntı yok, satın alınan mhk ve feneresyonla şampiyon olursununz canıh sorun yok

2
4
yanıtYanıtla
Blackeagle75Mobil-IOS:

yuuuk yau? sen ligin yarısında kovulmada.

4
1
yanıtYanıtla
hep fener hep 3:

scaktar-fener:3-0, fener-molde:1-3, beşiktaş-fener:3-2 gelenden 3 gidenden 3, böyle şampiyonluk olur mu

3
1
yanıtYanıtla
oflu ali:

doğruya doğru 8jk maçı hakem kararıyla almıştır. . bakın hakem hatasıyla demiyorum(hata dediğin 1 kere olur, tam 4 kez fb aleyhine) hakem kararıyla diyorum. . . bazılarına acı gelse de gerçek aynen böyle. . . böyle lig oynanacaksa hiç oynanmasın. . geçen haftada cüneyt ts yi doğramıştı.

3
1
yanıtYanıtla
realite:

1-uyuz hemşerin meirelesi artık kes 2- gökhan gönülü takıma koy artık 3 van persie artık devamlı ilk 11 de olmalı 4-fernandao özellikle içerde son yarım saat koy 5- alperi de artık düşün. . 6-canerin yerine artık h. ali yi koy. . onun kafası başka(karısı) yerlerde. . bunları yapmazsan zaten hakemlerde fb düşmanı bir anda tepetaklak olursun dost uyarması buuu. . . kendien gel.

3
1
yanıtYanıtla
ergen:

inş cnm ya

1
3
yanıtYanıtla
FENER AZİZİN ÇİFTLİĞİ ZATEN:

Geçen sezon da İsmail Kartal hep böyle söylüyordu ''Fener (tescilli şikeci) Şampiyon olacak (mış)'' Sonunda tüm Türkiye gördü kimin şampiyon olduğunu. GS hem şapiyonluğu hem 4. yıldızı, hem kupayı ve hem de süper kupayı alarak, fenere ayar verdi. Dün de ''Gommez'' dedikleri BJK''li gomerek fenere Ayar vermiş. Anlaşılan Vitor Pereira''nın daha çok göreceği şeyler ve alacağı dersler var Türkiye''de. .

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yalasın pırasayı

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title