Haberler

Orhaneli'de Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Orhaneli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Orhaneli Belediyesi organizasyonuyla düzenlenen kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. İlk gün heyecanlı ve çekişmeli maçlar oynandı.

Orhaneli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Orhaneli Belediyesi organizasyonuyla Orhaneli Belediyesi Halı Saha tesislerinde düzenlenen kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanı Ali Aykurt'un başlama vuruşu ile turnuvaya ilk start verildi.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bulunan kurumlar arasından 16 takımın katıldığı turnuvanın ilk gününde heyecanlı ve çekişmeli maç oynandı. Kalabalık seyirci önünde oynanan ilk gün maçında Polis Gücü, Orhaneli İlçe Tarım Müdürlüğünü 12-3 mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Orhaneli Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ankıt, "Uzun zamandan beri ilçemizde böyle etkinlikler olmadı, maçlara gelen seyircileri gördüğümüzde ilçe halkının böyle etkinlikleri özlediğini görüyoruz, göreve başladığımız günden bu yana çeşitli spor etkinlikleri yaparak hem ilçemizde insanların kaynaşmasını sağlıyoruz, hem de ilçe halkının özlemini gidermeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonrada spor etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi. Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanı Ali Aykurt turnuvanın centilmence geçmesini dileyerek tüm takımlara başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Orhaneli Gençlik Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title