Haberler

Öne geçtikleri maçta yenilen Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin yıldızını yere göğe sığdıramadı

Güncelleme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu yere göğe sığdıramadı. Ferdi'yi öve öve bitiremeyen genç teknik adam, "İki tane üst düzey bekleri var. Ferdi, Avrupa'nın her takımında üst düzey Barcelona, Real Madrid'de dahi oynar" dedi.

Deplasmanda öne geçmelerine rağmen Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE NET BİR ŞEKİLDE BİZDEN DAHA İYİ BİR TAKIM"

Mücadele ve Fenerbahçe'nin oyun gücü hakkında konuşan Belözoğlu, " Fenerbahçe'nin kendi sahasında son 10 senenin en iyi kadrosuyla üstün oynaması gayet doğal. Net bir şekilde bizden çok daha iyi bir takım vardı karşımızda. Fazla da sözü uzatmadan söylemek lazım. Karşılık verdiğimiz 35 dakika var, istediklerimi yapan bir oyuncu grubu vardı. Fenerbahçe merkezden oynanan toplara baskı yapıyor, kazandığı topları kenara çabuk inen ve bekleriyle delici oynayan bir takım" dedi.

Öne geçtikleri maçta yenilen Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin yıldızını yere göğe sığdıramadı

"FERDİ BARCELONA'DA REAL MADRİD'DE OYNAR"

Öte yandan sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'ndan da övgü dolu sözlerle bahseden Belözoğlu, "İki tane üst düzey bekleri var. Ferdi, Avrupa'nın her takımında üst düzey Barcelona, Real Madrid'de dahi oynar" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferdi Kadıoğlu Emre Belözoğlu Real Madrid Fenerbahçe Ankaragücü Barcelona Kadıoğlu Madrid Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Ismail Yüksel:

Yauw Fenerbahçe formasınıda giyip öyle çıksaydın daha iyidi

177
113
yanıtYanıtla
ala addin:

fenere kıyak geçmiş işte daha ne

107
94
yanıtYanıtla
Mehmet Ceylan:

Bu ülkede kıyak sadece eski gsliler tarafından gsye yapılır, bu yıllardan beri böyledir. Bunu da herkes bilir.

114
87
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Memo boş yapma,sizin dostunuz hiç yok neden acaba çünkü kendiniz hep iyi olmalısınız para bende diye yok öyle yağma,sezon sonunu bekleyin

yanıt32
yanıt50
Hasan Yandik:

Ve Emre gsde oynadı da ne oldu fbliyim dedi geldi size oda hırçın oldu onuda bozdu fb,bizde oynadığı oyuna bak yinede sinirliydi ama sizde olduğu kadar değildir ne aşılandıysa artık :)

yanıt23
yanıt28
yasin:

Gs nin gönderdiği futbolcuyu kovmuyor vedaşıyor bundan dolayı olmasın!

yanıt10
yanıt2
Hasan Yandik:

Ersan senin yorumundan belli karakterin, Malatya için de aynısını dediler sizin gibi düşünenler ve şampiyonluk gitti adamlar tıkır tıkır oynadı bize karşı bir yada iki sene önce araştır ama yok sizde algı duyduğunuz doğru oluyor

yanıt2
yanıt1
no NAME:

kotu dusünmek istemıyorum ama onceoyuncularına defnas yapmayı ögret 8 defans kalecı 9 kişi ceza sahasında gol yemez hadı gol yedi cengız evının bahcesınde o kadar rahat gezemez gole bı bak dıger golde adam hangi akla hızmet kafayı egıyor onuda anlamadık gelleım sana once oyuncu degıstırmeyı ogren bu işe bastan basla rakıbı degıl kendını takımını analiz et. hıc bı sey bılmıyorsan agabeyın okana danış bu macta danısmadıgın cok belli niyetınınde ıyı olduguna ınanmıyorum zaten

76
73
yanıtYanıtla
Export 86:

Seçil erzanı da öve öve bitiremiyor du :)

83
28
yanıtYanıtla
Arif Yildirim:

Kiyakci

33
35
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title