Haberler

Oltu'da Minikler Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Güncelleme:

Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Oltu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilkokullar arası minikler futbol turnuvasında şampiyon Mehmet Akif İlkokulu oldu. Turnuvada final maçında Mehmet Akif İlkokulu, Yasin Haşimoğlu İlkokulu'nu 6-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Oltu Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, ilkokullar arası minikler futbol turnuvası düzenlendi.

Oltu İlçe kapalı spor salonunda 6 okulun katılım sağladığı turnuvada final maçı Mehmet Akif ilkokulu ile Yasin Haşimoğlu ilkokulu arasında yapıldı Final maçında Spor salonunda tribünleri dolduran aileler heyecandan adeta yerlerinde oturamadılar. İlk yarı Mehmet Akif ilkokulunun 2-1 üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarı Mehmet Akif ilkokulu farkı artırarak müsabakayı 6 - 1 kazanarak şampiyonluğa uzandı.

Oltu İlçesi Minikler Futbol turnuvası birincisi Mehmet Akif İlkokulu olurken ikinciliği Oltu Yasin Haşimoğlu ilkokulu, üçüncülüğü Karabekir İlkokulu ve dördüncülüğü ise Atatürk ilkokulu elde etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik Futbol Akif Spor Oltu Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title