Haberler

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Milli Tekvandocuya Olimpiyat Ödülü

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı, 2. Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Fatma Sarıdoğan'a 10 bin liralık hediye çeki ve sürpriz hediyeler verdi.

Usta, Çin'in Nanjing kentinde düzenlenen oyunlarda ikinci olan Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcusu olan Fatma'yı ve antrenörü Serkan Bülbül'ü makamında kabul etti. Usta, milli sporcunun antrenörü Serkan Bülbül'ü de 5 bin biralık hediye çekiyle ödüllendirdi.

Milli tekvandocu, gümüş madalya kazandığında kendisini salonda destekleyen Türk seyirciden aldığı ay-yıldızlı bayrağı ve olimpiyat plaketini, belediye başkanı Usta'ya takdim etti.

Fatma Sarıdoğan'dan 2016 Olimpiyat Oyunları için altın madalya sözü alan başkan Usta, milli sporcuya her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Milli sporcu da, bu başarıyla yetinmeyip, daha büyük hedefler için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

NANJİNG'DEKİ OYUNLARDA

Kadınlar 55 kiloda tatamiye çıkan Sarıdoğan, Çek Cumhuriyeti'nden Adriana Simonkova'yı 9-5 ve Rus Tatiana Kudashova'yı 10-7 yenerek finale yükselmiş, finalde Hırvat rakibi Ivana Babic'e 1-0 mağlup olarak gümüş madalyada kalmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Çin Halk Cumhuriyeti Nanjing Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title