Haberler

Olcan Adın'dan Samimi Açıklamalar

Trabzonspor'un yeni transferi Olcan Adın, bordo-mavili kulübe gelirken amacının her zaman oynamak olduğunu belirtti.

Trabzonspor'un yeni transferi Olcan Adın, Bordo-mavili kulübe gelirken amacının her zaman oynamak olduğunu belirterek, "Kaybolup giderim diye bir korkum olmadı. Futbolumun üstüne koyup daha iyi olacağımı hedefledim. İyi de bir başlangıç yaptım. Her şey yolunda gidiyor" dedi.

Trabzonspor Dergisi'nin Şubat sayısına konuk olan Olcan Adın, hedeflerini ve beklentilerini anlattı. Aile olarak futbola karşı bir yatkınlıkları bulunduğunu anlatan başarılı oyuncu, "Babam ve amcam bir dönem futbolun içinde bulundular. Bir diğer amcam da antrenörlük yapıyor. Ailede birçok kişi futbolun içinde yer aldı. Ben futbola 8 yaşındayken Balıkesir Seka Spor'un (Kağıt Spor) altyapısında başladım. İlk idmana çıktığımda çok yetenekli olduğumu söylediler. Öylece başladı hikayem" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a gelirken kaybolur giderim diye bir korkusunun bulunmadığını belirten Olcan, "Gaziantepspor'da 3.5 yılım geçti. Orada iki üç sene dolu dolu maçlar oynadım. Artık gençlik çağını da arkada bıraktığımı düşünüyorum. Trabzonspor'a gelirken amacım her zaman oynamaktı. Kaybolup giderim diye bir korkum olmadı. Futbolumun üstüne koyup daha iyi olacağımı hedefledim. İyi de bir başlangıç yaptım. Her şey yolunda gidiyor. İnşallah ileride daha da iyi olacak" şeklinde konuştu.

Olcan, kendisini 25 yaş öncesi ve sonrası olarak değerlendirdiğinde büyük farklar bulunduğunu belirterek, "25 yaşın öncesinde ve sonrasında büyük farklar bulunuyor. 25 yaş sonrası tecrübeli oyuncu kategorisine girdim diyebilirim. Ligi ve futbolu öğrenmeye başladım. Genç oyuncu hata yapmaktan korkar ama belli seviyeye gelince artık lige tam uyum sağlıyorsunuz ve korkularınız da ortadan kayboluyor" dedi.

"TrabzonSPOR'A GELİRKEN YABANCILIK ÇEKECEĞİMİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM"

Trabzonspor'da çok önemli oyuncular olduğunu belirten Olcan, "Trabzonspor'a gelirken yabancılık çekeceğimi hiç düşünmedim. Çünkü takımda çok arkadaşım vardı. Eski takım arkadaşım Burak'la genç milli takımlara dayanan bir arkadaşlığımız var. Serkan Balcı ile de

Fenerbahçe'de birlikteydik. Tolga Zengin ve Ferhat'la yine milli takımda beraber forma giydik. Trabzonspor'da Türk oyuncuların çoğuyla bir şekilde tanışıklığımız vardı. Sadece yabancı oyuncuları tanımıyordum. Böyle olunca zorluk yaşamadım. Bu benim için büyük bir

avantajdı" diye konuştu.

Trabzonspor formasıyla attığı ilk golün kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Olcan, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Son bir kaç sezondur bunu başarıyorum. İnsan gol atmayı düşününce topun da nereye gidebileceğini hissedebiliyor. Ona göre pozisyon alıyor. Samsunspor maçı öncesi de gol atacağımı düşündüm. Gol atamasam bile en azından takımım adına yararlı işler yapmam gerektiğini düşündüm. Maçın ilk yarısında gole çok yaklaştım ancak ikinci yarıda atmak nasip oldu. Pozisyonda aslında ben Burak'ı topla buluşturmak istedim ama ayağı takıldı, sonrasında Colman vurdu kaleciden dönen topu ben filelere gönderdim. Biraz da

tesadüf oldu. İlk 11'de çıktığım ilk maçta gol atmak tarif edilemez bir duyguydu benim için. Golün görüntüsünü sürekli izliyorum. Takımın mükemmel bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten Olcan, "Türk ve yabancı oyuncuların bu kadar iyi kaynaştığı, arkadaşlığın bu kadar üst düzeyde olduğu bir takım görmedim. Takıma geldiğim andan itibaren hiçbir yabancılık çekmedim. Oyuncular idmandan 2-3 saat önce tesislere gelip sohbet ediyor, oyun oynuyor, birlikte eğleniyor"

"AVRUPA DA GÜÇLÜ TAKIMLAR ARASINDA OLMAK İSTİYORUZ"

Avrupa'da güçlü takımlar arasında olmak istediklerini belirten başarılı oyuncu, "Bu sene ligde play-off sistemi uygulamaya sokuldu. Bu sistem içerisinde kendimizi oldukça şanslı görüyorum. Önümüzde çok önemli bir Avrupa Kupası maçı var. Bu kulüp için çok önemli bir müsabaka. Rakibimizi elersek çeyrek finale yükseleceğiz. Bu da hem kulüp hem de Türkiye için önemli bir aşama olacak. Kulübün Avrupa'nın güçlü takımları arasında anılacak. Kupaya gelirsek Trabzonspor'un bu alanda şampiyon olmak gibi bir

alışkanlığı var. Burada da mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu sezon Gaziantepspor'da 4 gol atmıştım, burada 3 golüm var. Sezon sonu itibariyle hedefim 10 gol barajını geçmek olacak. Asla kötü niyetli düşünmem. Kendimi sakatlanacak rakibimin yerine koyarım. Bahsettiğiniz maçta da kırmızı kartı topa elle müdahaleden gördüm. Saha içinde mücadeleden kesinlikle kaçmam ama sertliği asla aklıma getirmem. Hakemlerde benim yapımı biliyorlar. Trabzonspor'da. 3.5 yıllık sözleşmem var ve kulübüme uzun

yıllar hizmet etmek istiyorum. Zaten ben gittiğim takımlarda uzun süre kalmayı isteyen bir futbolcuyum. İnşallah bunu başarırım" ifadelerini kullandı.

"BURAK YILMAZ İNANILMAZ YETENEK"

Burak Yılmaz'ın performansını İnanılmaz olarak niteleyen Olcan, "Bir futbolcu saha içinde ancak bu kadar takımına katkı sağlar diye düşünüyorum. En sıkıştığımız anda Burak devreye girerek bizi rahatlatıyor. Kendisini inanılmaz geliştirdi, geliştirmeye de devam ediyor. Bana göre Avrupa'nın sayılı oyuncularından bir tanesi" dedi.

Olcan sözlerini şöyle tamamladı: "Ben Fenerbahçe'de de futbol oynadım ama bu kadar takımı seven bir taraftar topluluğu görmedim. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız maçta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda müthiş bir atmosfer vardı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sürekli dolu ve coşkulu bir taraftar desteğiyle maçlarımızı oynuyorum. Bu da Trabzonspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gösteriyor." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Trabzonspor Olcan Adın Spor Haberler

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi? Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda ne oldu, kaç yaralı var? SON DURUM! Konser salonu nerede?
Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

Irkçılığa maruz kalan İlkay Gündoğan'dan tartışma yaratacak sözler: Ben de Alman'ım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title