Haberler

    Oğuzhan Özyakup, oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk evleniyor

    Güncelleme:

    İki yıldır birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, bu yaz evlenme kararı aldı. Yıldız futbolcu, ailesinin de aşkına onay vermesiyle düğün planını hızlandırdı.

    Geçtiğimiz aylarda oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'a sessiz sedasız evlenme teklif eden Beşiktaş'ın kaptanlarından Oğuzhan Özyakup düğün planlarına başladı. İddialara göre ikilinin nikahı çiftin doğup büyüdüğü Hollanda'da gerçekleşecek.

    Ligin sona ermesi ve pandeminin etkilerinin azalmasıyla nikah masasına oturmayı planlayan çift, tarih olarak yaz aylarını düşünüyor. İkili Hollanda'nın ardından İstanbul'daki dostları için bir kutlama organize etmeyi de planlıyor.

    GÖRÜMCESİYLE TATİLDE

    Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, yaz tatilini Oğuzhan Özyakup'un kardeşi Şermin ile geçirmişti. İkilinin bu görüntüleri 'Melisa aile girdi' olarak yorumlanmıştı. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan mutlu çift ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Melisa Aslı Pamuk Oğuzhan Özyakup Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (15)

    TTRRRT:

    PARASIZ ERKEĞİ KİM NE YAPSIN KIZ AKILLI KAFASINI KULLANMIŞ ERKEK:FİNANSAL KÖLE DEMEK

    17
    3
    yanıtYanıtla
    dimi ?:

    bu tiple vayy anasını para para para para

    14
    1
    yanıtYanıtla
    HERİFTEKİ ŞANSA BAK BE:

    Ahhh be baba yaktın beni topçu olup napacan diye üniversite okuttun gidip inşaat mühendisi oldum herif topçuluk yapıyor en klas bayanla evleniyor bi kuluple milyonlar anlaşma yapıyor yav

    11
    2
    yanıtYanıtla
    iZMiRLi AMA CAKMA DEGiL:

    Yazik etmissin kendine kardes. . . Ya topcu olacaksin bu devirde ya da yalaka; ikisi birden olursan sirtin zaten yere gelmez.

    yanıt0
    yanıt0
    AFYONLU:

    BEŞİKTAŞLIYIM BEN OĞUZHANDAN UTANIYORUM 5 PARA ETMEZ FUTBOLCU DEFOLUP GİTSİN TAKIMDAN

    2
    8
    yanıtYanıtla
    ali:

    Para para para varligi bir dert yoklugu yara . . . .

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Veysel:

    Bizim Türk kızları paralı erkek görse çirkin dahi olsa hemen yelkenleri suya indirir. Kızım çevrede yakışıklı erkek çok, git onlarla evlen. Gözü sevdiğimin parası yokmu ahhh ahh. .

    5
    3
    yanıtYanıtla
    duran tekerlek:

    oğuzhanın sevgilisi evleniyor deyince, ben de başkasıyla evlenmeye karar verdi zannettim.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    AFYONLU:

    DAHA HABERE BAŞLIK ATMAYI BİLMİYOR HABERİ YAPAN

    1
    2
    yanıtYanıtla
    SEBEBİ BUYMUŞ:

    Geleceğin Mesut u gözüyle bakılan bu çocuğun performansındaki düşüklüğün sebebi bu hatunmuş. Allah mesut bahtiyar etsin. Evlilik yarayabilir inşaallah eski günlerine döner.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title