Haberler

Nihat Özdemir'den Süper Kupa için açıklama: 4 takımla oynanabilir

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Kupa maçlarının izlenme oranlarının artması ve pastanın büyümesi için gerekirse statü değişikliği yapılıp sadece 4 takımla oynanabileceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in izlenme oranını arttırmak için çalışmalar yaptıklarını açıklarken, Süper Kupa için ise yeni bir formül hazırladıklarını duyurdu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE İKİ TAKIM!"

Nihat Özdemir, Türk takımlarının Avrupa'ya daha fazla takımla gitmesi ve başarılı olması gerektiğini vurgularken, "Şampiyonlar Ligi'ne bir değil, iki takım göndermeliyiz! 12 yıldır tek takımla katılıyoruz, mali kaybı siz hesap edin! Son yıllarda arzuladığımız sonuçlardan uzağız, bu tabloyu tersine çevirmeliyiz. Avrupa'da birçok kulüp Şampiyonlar Ligi geliriyle ayakta duruyor" açıklamasını yaptı.

Nihat Özdemir'den Süper Kupa için açıklama: 4 takımla oynanabilir

SÜPER KUPA İÇİN 4 TAKIM FORMÜLÜ

Süper Kupa'da yapılabilecek statü değişikliğine de deyinen Nihat Özdemir, "Pastayı büyütmeliyiz. İzlenme oranlarını artırmalıyız. Süper Kupa'nın statüsünü değiştirelim, 4 takım yapalım ve yurt dışında oynayalım. Ocak'tan sonra ekonomik şartları yerine getirmeyenler için daha ağır şartlar gelecek, puan silme hatta küme düşme olacak." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Süper Kupa Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde bankalar açık mı? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? Süt dolu kovanın içine düşen bebek öldü! Olay ne, nerede oldu? ŞEBNEM BOZOKLU, KIZILCIK ŞERBETİ'NE Mİ GELİYOR? Şebnem Bozoklu hangi rol ile Kızılcık Şerbeti dizisine katılıyor? KPSS önlisans tercih ücretleri hangi bankaya yatıyor? KPSSP önlisans ücretleri hangi bankaya ödenir? Pırlanta Plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Sazlıca Koyu nerede, nasıl gidilir? Boyalık plajı nerede, nasıl gidilir? #9728 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Delikli Koy nerede, nasıl gidilir? İzmir Delikli Koy ücretli mi, arabasız gidilir mi? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Ayıbalığı Koyu – Mordoğan nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var?
Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

500

Yorumlar (17)

doğrucu:

İlk önce şikeci feneri küme düşürün sayın Özdemir. . .

55
31
yanıtYanıtla
GS:

Kendisi de isin icinde nasil düsürücek

yanıt29
yanıt10
...:

İlk önce size beyin transferi yapmak lazım. biri utanmadan adına GS yazmış öteki DOĞRUCU yazmış. son on yılda bir şampiyonluk almış takım şikeci sizin takımlar tertemiz öyle mi. lütfen birazcık beyin kullanın ya bu kadar zor olmasa gerek.

yanıt10
yanıt5
YAPMA YAV!!!:

ŞİKE YAP KUPA KAP.

20
8
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!!:

ARADA BİR DE İHALE KAP.

yanıt14
yanıt4
Ali:

Galatasaray kupaları alıyor hakemlerle şampiyon oluyor sonra Fenerbahçe şikeci oluyor ağzı olan konuşuyor çuval değilki bağlayalım bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir Fenerbahçe düşmanlığı olan ülkede fenerbahçe nasıl şike yapsın herkes Galatasaraya çalışıyor

8
18
yanıtYanıtla
gs:

gobeginize diregi dikmedikmi evinizde kupayi almadikmi biz uefa super milanyum kupasi almadikmi dort yildiz takmadimi fb avrupadan men edilmedimi azize sikeden hapis yatmadimi tescilli sieciler dogru soyluyon agzi olan dogrulari soyler hazimsizlar ise tahliyeden pis kokular cikarir

yanıt0
yanıt0
Kralll:

Mesela Süper Kupa maçlarına katılacak takımlar 1-Tuzla Spor 2- Erzincan Spor 3- Tarsus idman Yurdu ve sürpriz 5- FENERBAHÇE Oldu mu sayın başkan. . . . (verilen tüm takım isimleri örnektir maksat kimseyi rencide etmek değil espri olsun)

15
9
yanıtYanıtla
ZAVALLI KRALLLA:

FENERBAHÇELİLER SENİ ÇOK MU EZDİ.

yanıt7
yanıt10
AHA:

HER SENE G.S ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FB NİN KATILIM PAYINI ALIYOR YA ONDAN BU SİSTEMİ GETİRMEK İSTİYOR AKLI SURA ŞARK KURNAZLIĞI YAPIYOR AYIP YAHU.

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title