Haberler

Nihat Kahveci gollerine devam ediyor! Kendisiyle alay eden gence tokat gibi cevap verdi

Güncelleme:

Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme'nin Yeni Malatyaspor'a attığı gol sonrası Ronaldinho'nun gollerini hatırlayan eski milli futbolcu Nihat Kahveci'nin paylaşımına bir kullanıcı "Sanki Ronaldinho gördün" yorumunda bulundu. Bunun üzerine Nihat da taraftara gülme emojileriyle "Yaş ufak galiba. İspanya'da oynadım kardeşim karşılıklı" cevabını verdi.

Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme'nin Yeni Malatyaspor'a attığı golü "Nwakaeme'den Ronaldinho golü" yorumunda bulundu.

Sosyal medya kullanıcısının "Sanki Ronaldinho gördün yoruma bak" şeklindeki cevabı üzerine Nihat Kahveci gülme emoji eşliğinde "Yaş ufak galiba. İspanya'da oynadım kardeşim karşılıklı" paylaşımını yaptı.

Nihat Kahveci gollerine devam ediyor! Kendisiyle alay eden gence tokat gibi cevap verdi

7 SENE İSPANYA'DA FUTBOL OYNADI

Nihat Kahveci 2002-2006 yılları arasında Real Sociedad ve 2006-2009 sezonlarında da Villarreal formasıyla La Liga'da birçok gole imza atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Nihat Kahveci Trabzonspor Ronaldinho Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

hasan gursu:

nihat kahveci gururumuz

37
1
yanıtYanıtla
1234:

NİHAT BU ÜLKENİN GURURU OLAN FUTBOLCULARDAN BİRİDİR. KARAKTERİ DURUŞU YETER. İSPANYADA ÇOK İYİ TEMSİL ETTİ BİZİ.

27
1
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Türkiyeden yetişmiş futbolcular arasında Türk Futbolunu Avrupada çok iyi temsil etmiş yıldız olmuş 3 futbolcu bilirim. Nihat Kahveci, Tugay Kerimoğlu ve Arda Turan. Nihat''ın futboluna laf söyleyen en azından futbol cahilidir. Değerli insansın Kahveci!

20
1
yanıtYanıtla
as:

yorumunuza katılıyorum, birde rüştü rençber. . .

yanıt0
yanıt0
anadolu:

san sebastıanda seni unutamıyoz

18
1
yanıtYanıtla
erdem:

abi hakkını yiyemeyiz bırak çoluk çocuğu takma ağzı olan konuşuyo işte seni biz biliriz türkiyede çok hakkın geçti nihat vurrrrduuuuu golllllllll olduuuuuuuuuuu seviliyosun nihat abimmm

13
0
yanıtYanıtla
anadolu:

canım benim seninle gururla yaşıyoruz san sebastıan seni unutnmaz

10
1
yanıtYanıtla
Nuri:

Nihat kardeşimiz bizi yurt dışında başarıyla temsil etmişdir fb olmam bu kardeşimizle gurur duymamıza engel değildir sadece futbolu ile değil dil öğrenmesi ordaki hayata intibak etmesi alt yapıda kendisine görev verilmesi onun bu başarısının en büyük kanıtıdır

10
0
yanıtYanıtla
nihat:

iyi kapak

7
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

NİHAT VURDU VE GOL OLDU

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title