Haberler

Nihat Kahveci'den canlı yayında Galatasaray'ın mağlubiyetiyle ilgili bomba yorum: Sevilla'yı unutturdu

Güncelleme:

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, sarı-kırmızılıların kötü bir gece geçirdiğini belirtti. Maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulunan Kahveci, "Galatasaray bugün Fenerbahçe'nin Sevilla'ya elenmesini unutturdu. Şu an bambaşka bir lig başlıyor." dedi.

Galatasaray'ın 14 maç sonra Konyaspor'a 2-1 kaybetmesinin ardından ünlü yorumcu Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu. Kahveci, Galatasaray'ın almış olduğu mağlubiyete Sevilla maçını unutturdu dedi.

"FENERBAHÇE'NİN SEVİLLA'YA ELENMESİNİ UNUTTURDU"

Galatasaray'ın mağlubiyetinin ardından bambaşka bir lig başlayacağını vurgulayan Kahveci, " Galatasaray, Konyaspor deplasmanında her zaman zorlanmıştır. Galatasaray 17 maç sonra ilk resmi maçta yenildi. İlk defa da öne geçtiği bir maçı kaybetti. Galatasaray bugün Fenerbahçe'nin Sevilla'ya elenmesini unutturdu. Şu an bambaşka bir lig başlıyor." dedi.

Nihat Kahveci'den canlı yayında Galatasaray'ın mağlubiyetiyle ilgili bomba yorum: Sevilla'yı unutturdu

"BEKLENEN FUTBOLU GÖREMEDİK"

Sarı-kırmızılıların beklenen futbolu oynamadığını belirten Kahveci, "Galatasaray taraftarı beklemediği bir yenilgiyle karşılaştı ama o kadar da karamsar olmaya gerek yok. 14'te 14 unutulmayacak bir seri. Uzun bir ara verdi. Kasımpaşa maçında beklenen futbol yoktu. Bugün de beklenen futbolu görmedik." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Kahveci Galatasaray Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title