Haberler

Neymar, Seke Seke İstanbul'a Geldi

Güncelleme:

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, Alanya'da gerçekleştirilecek International Royal Cup organizasyonu için İstanbul'a geldi.

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, 16-18 Ocak'ta Alanya'da yapılacak International Royal Cup turnuvasının tanıtım toplantısı için İstanbul'a geldi. İstanbul 'daki basın toplantısında Barcelona hakkında soru almayan Neymar kendi sahibi olduğu Neymar Insituto takımı hakkında konuştu ve Türkiye'yi de kapsayan projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

A.MADRID MAÇINDA SAKATLANAN NEYMAR'IN SEKEREK YÜRÜDÜĞÜ GÖRÜLDÜ

Dünyaca ünlü yıldızın toplantı salonuna gelirken sekerek yürüdüğü görüldü. Dün oynanan Atletico Madrid maçında sakaklanan ve ayak bileğinin üstü kanadığı görülen Neymar, tam iyileşmese de İstanbul'a gelerek basın toplantısı yaptı.

Neymar, kendi adını taşıyan takımı hakkında Bu takım benim ve ailem için bir rüya. Bunu gerçekleştirdiğimi için Allah'a şükürler olsun. Bu proje sadece futbol değil Brezilya'da ki fakir gençlere eğitim ve sağlık çalışmaları da kapsıyordedi.

"BİZİM TAKIM KAZANIR"

Neymar kendisine sorulan; "Messi,Suarez ve kendisinin bulunduğu 3'lü bir takım ile Ronaldo, Bale ve James Rodriguez'in bulunduğu 3'lu bir takım karşılaşsa kim kazanır" sorusuna Brezilyalı yıldız, "Benim, Messi ve Suarez'in olduğu takım maçı kazanır" şeklinde konuştu.

"GÖNLÜM MESSİ'DEN YANA"

Neymar, bu akşam açıklanacak olan FIFA Altın Top Ödülü hakkında kendisine sorulan "Favorin kim" sorusuna "Ödüle aday olan 3 futbolcuda çok başarılı bir sezon geçirdiler. Tabii ki benim gönlüm Messi'den yana ama dediğim gibi aday olan Ronaldo da, Neuer de çok başarılı iyi futbolcular" ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK HEDEFİNİ ANLATTI

Neymar en büyük hedefi olarak da Brezilya milli Takımı ile Dünya Kupası ve Copa America Kupası kazanmak olduğunu söyledi.

Neymar bir soru üzerine; Türkiye'de sevilmek, rakip olduğun bir maçta statta alkışlanmak tarif edilemez bir duygu şeklinde konuştu.

DEV TURNUVADA BEŞİKTAŞ GALATASARAY DA VAR

Türkiye Süper Ligi'nin 2 dev takımı Beşiktaş ve Galatasaray'ın da yer alacağı turnuvaya Arjantin'den River Plate ve Brezilyalı Neymar'ın sahibi olduğu Neymar Instituto takımları mücadele edecek. International Royal Cup 16-18 Ocak tarihleri arası Alanya'da Oba Stadı'nda oynanacak.

"ARDA'YA HAYRANIM"

Basın toplantısında soruları yanıtlayan Neymar, milli yıldız Arda Turan'ın çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'de oynayan, oynamış arkadaşlarım var. Beşiktaş ve Galatasaray da iyi oyunculara sahip olan, iyi işler yapabilecek takımlar. Futbolda başarılı olabilecek ekipler. Arda Turan çok büyük potansiyele sahip, çok büyük bir oyuncu. Her zaman ona hayranlığımı bire bir dile getiriyorum, dün de dile getirdim. Kendi tarihini yazmaya başladı ve devam edecek. Bütün Türk halkına bana gösterdikleri sevgi için teşekkür ederim. Burada olmaktan çok mutluydum, yine çok mutluyum burada olduğum için" dedi.

"TÜRKİYE'DE HANGİ TAKIMDA OYNAMAK İSTERSİN" SORUSU

Basın mensuplarının Neymar'a "Türkiye'de hangi takımda oynamak istersin" şeklinde yönelttiği soruyu sambacı oyuncu gülümseyerek yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Royal Cup İstanbul Alanya Spor Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (5)

bozo bozoglanMobil-ANDROID:

cok rezil ve cok yalaka bir milletiz

15
1
yanıtYanıtla
agfdmobilWeb@haberler.com:

Ne saçma bir soru,Türkiyede hangi takımda oynarsın,mersedesin var mesala,hacı muroya binermisin gibi bir şey...

13
0
yanıtYanıtla
sercan ilseverMobil-ANDROID:

elazigsporda oynicak hocasida yilmaz vural yilmaz vural ayaginda cok top tutuo die doverde bunu

9
0
yanıtYanıtla
^^^^^^gülistan^^^^^^:

AYYY NEYMAR ÇOK İYİ FUTBOLSU BEĞENİYORUM WALLA KATKISI VAR ZARARI YOK TAKIMINA!!!

1
6
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna sen nereye gidersen Varım

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title