Haberler

    Nba'de Türk Gecesi! Ersan, Cedi'yi Üzdü..

    Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) milli oyuncuların karşılaştığı mücadelede Philadelphia 76ers, Cleveland Cavaliers'ı 132-130 yendi.

    NBA'e 10 maçla devam edildi. Ersan İlyasova ve Furkan Korkmaz'ın görev  yaptığı Philadelphia 76ers, Cedi Osman'ın forma giydiği Cleveland Cavaliers'ı  sahasında 132-130 yenerek üst üste 13. olmak üzere 49. galibiyetini aldı.
    Doğu Konferansı üçüncüsü 76ers'ta Ersan İlyasova, 29 dakika süre  aldığı mücadeleyi 17 sayı, 11 ribaunt, 5 asist, 1 top çalma, 1 blokla  tamamlayarak galibiyete katkı sağladı. Ben Simmons'ın 27 sayı, 15 ribaunt, 13  asistle "triple-double" yaptığı 76ers'ta, JJ Redick 28 sayıyla oynadı. Furkan  Korkmaz ise mücadelede forma giymedi.
    Cavaliers'ta son saniyede kazanılan 3 serbest atıştan birini sayıya  çevirerek maçı uzatmaya götürme şansını kullanamayan LeBron James'in 44 sayı, 11  ribaunt, 11 asistlik "triple-double" performansı, sezonun 31. mağlubiyetini  engelleyemedi. Doğu Konferansı'nda 4. sırada yer alan Cavaliers'ta Jeff Green 33,  Kevin Love 17 sayıyla oynadı. Cedi Osman ise ilk 5'te başlayıp 33 dakika sahada  kaldığı mücadelede 7 sayı, 6 ribaunt, 3 asist, 1 top çalmalık performans  sergiledi.
    Bu arada LeBron James ve Ben Simmons, yaptıkları "triple-double" ile  NBA tarihine geçti. NBA tarihinde üçüncü kez bir maçta iki farklı takımın  oyuncuları 40 ve 25 üstü sayı atarak "triple-double" yaptı. Bunu daha önce  1961'de Jerry West ve Bob Pettit ile 2003'te Tracy McGrady ve Jason Kidd aynı  maçta başarmıştı.
    Kariyerinde 31 bin 2 sayıya ulaşan LeBron James, tarihte 31 bin sayı  barajını geçen 7. oyuncu oldu. Ayrıca bu rakama 33 yaş 97 günlükken ulaşan James,  bunu başaran en genç isim olarak kayıtlara geçti.
    Arka arkaya 13. maçını kazanan Philadelphia 76ers ise 1984-1985  sezonundan sonra ilk kez bu kadar uzun bir galibiyet serisine imza attı.
    Öte yandan milli basketbolcular Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Furkan  Korkmaz, karşılaşma öncesi saha ortasında Türk bayrağı açarak fotoğraf çektirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cleveland Cavaliers Furkan Korkmaz Philadelphia Cedi Osman Spor Haberler

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title