Haberler

Nazilli Belediyespor İç Sahada 4'te 4 Yaptı

Güncelleme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Nazilli Belediyespor, iç sahada oynadığı maçları kazanarak liderlik yarışında ikinci sıraya yükseldi. Takımın teknik direktörü ise mali destek çağrısında bulundu.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ,

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Nazilli Belediyespor iç sahada bu sezon 4'te 4 yaptı, liderlik yarışında ikinci sıraya tırmandı. Lige günler kala apar topar kurduğu kadrosuyla sezona 4'te 4 yapıp sürpriz yaparak başlayan Nazilli, bu periyotta deplasmandaki ilk 2 maçını kazandıktan sonra son 2 deplasmanda gülemedi. Ancak iç sahada kazanma serisini sürdüren siyah-beyazlı ekip, bu sezon evinde Beyoğlu Yeniçarşı ve Bursaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 4-0 yenmesinin ardından dün de Kırşehirspor FSK'yı 4-0'la geçti. İç sahada bu yıl 12 puan toplarken 9 gol atan Naz-Naz kalesinde gol dahi görmedi. Grupta 8 hafta sonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 19 puana ulaşan siyah-beyazlı ekip 21 puanla lider Vanspor FK'nın arkasında ikinci basamağa yerleşti.

YAVUZYİĞİTOĞLU'NDAN MALİ DESTEK İSYANI

?Bu sezon yönetimi 3 kez değişmesine rağmen idari krizlerin gölgesinde zirve yarışı vermeyi başaran Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu, Kırşehirspor galibiyetinin ardından takıma mali destek çağrısı yaptı. Yavuzyiğitoğlu, takımda finansal sorunlar yaşadıklarını ve bunun acılan çözümlenmesini gerektiğini belirterek şehrin dinamiklerine maddi destek çağrısında bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Oyuncularımın her geçen gün geliştiğini görüyorum. Ancak Nazilli halkının ve taraftarlarının şehrin ileri gelenlerinin takımlarına daha çok sahip çıkması lazım. Sıkıntılarımız var, şehri ileri gelenleri artık ellerini taşın altına sokmalı. Kim elini taşın altına sokacaksa şimdi sokacak. Yarın bir gün geç olur hepimiz üzülürüz. Nazilli'nin kaybedecek bir günü daha yok. Biz bir türlü dinamikleri harekete geçiremedik. Biz sahada görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Şehrin ileri geleni kim varsa bu takıma destek olsun. Bizim finansal çözülmesi gereken sorunlarımız var. Bunların da acilen çözülmesi gerekir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nazilli Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title