Haberler

    Mourinho'nun Söylemesi Yetti! Yasaklandı

    Rusya Futbol Federasyonu, Mourinho'yu dinledi!

    Rusya Futbol Federasyonu, Mourinho'yu dinledi! Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında karşılaştıkları Rostov maçı öncesinde ''Bu statta maç oynayacağımıza inanamıyorum. Burada oynamak imkansıza yakın. Nasıl izin verirler anlayamıyorum.'' sözlerini kullanmıştı.



    Mourinho'nun bu sözlerinin 6 gün sonrasınra Rusya Futbol Federasyonu, Rostov'un stadı The Olimp-2'de maç oynanmasını yasakladı. Zeminin oldukça bozuk olması, stadın bazı yerlerinde çim olmaması gibi seperlerden dolayı Rusya Futbol Federasyonu'nun böyle bir karar aldığı belirtildi.



    Rostov, evinde son maçını Manchester United ile oynamış, mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.



    Öte yandan bir başka Rus kulübü Rubin Kazan'ın stadı da aynı gerekçeyle maç oynanmasına yasaklandı.



    Jose'nin "böyle zeminde oynayacağımıza inanamıyorum" dediği Rostov stadında maç oynanması Rusya Futbol Federasyonu tarafından yasaklandı



    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Rusya Futbol Federasyonu Manchester United Jose Mourinho Rostov Spor Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    Bakmadan Geçme

    İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title