Haberler

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: 'Umarım bu maç alırız'

Güncelleme:

Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın oyunundan memnun olduğunu ve Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini söyledi. Ayrıca, MKE Ankaragücü'nün Eryaman Stadyumu'nda ilk kez maça çıkacağına dikkat çekti.

- Tolunay Kafkas : "Maça gelenlere iyi bir Ankaragücü seyrettirmek istiyoruz"

ANKARA - Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Mke Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Umarım bu maç alırız. Oyun olarak sıkıntımız yok ama daha iyi olması gerekiyor. Bunu yapacak gücümüz, potansiyelimiz var" dedi.

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 4'üncü haftasında 3 Eylül Pazar günü evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü, basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MKE Ankaragücü teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Fenerbahçe, yaptığı transferlerle hedefleri belli olan bir takım. Kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtacağız. Gelenlere iyi bir Ankaragücü seyrettirmek istiyoruz" dedi.

"Kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtacağız"

Başkent Ekibi, Eryaman Stadyumu'nun futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle daha önce kendi evinde oynaması gereken Adana Demirspor karşılaşmasını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamıştı. MKE Ankaragücü, Fenerbahçe maçıyla birlikte bu sezon ilk defa Eryaman Stadyumu'nda maça çıkacak. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bugün 113'üncü yaşını kutlayan Ankara ekibinin kuruluş yıldönümünü kutladı. 3 haftanın ardından Ankara'da taraftarlarının önünde maça çıkacaklarını vurgulayan Kafkas, "Taraftarımızın önüne çıkmak bize ekstra motivasyon getirecek. Fenerbahçe, yaptığı transferlerle hedefleri belli olan bir takım. Kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtacağız. Gelenlere iyi bir Ankaragücü seyrettirmek istiyoruz. Oyun olarak çok iyi oynadığımız, daha fazla puan alacağımız maçlar oynadık, karşılığını alamadık. Umarım bu maç alırız. Oyun olarak sıkıntımız yok ama daha iyi olması gerekiyor. Bunu yapacak gücümüz, potansiyelimiz var. Önemli olan burada cesurca ve iyi oynayarak Ankaragücü'ne, taraftarına ve camiasına yakışır bir futbol oynamak" dedi.

Maç öncesi kadroda herhangi bir eksik olmadığını belirten Kafkas, Eryaman Stadyumu'nun zeminini incelemediğini ve teknik bir konu olduğunu söyledi. Transfer çalışmalarına ilişkin konuşan Kafkas, ihtiyaca göre transfer yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

MKE Ankaragücü Tolunay Kafkas Fenerbahçe Ankaragücü Eryaman MKE Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title