Haberler

Mılosevıc, Şampiyonluğa İnanıyor

Beşiktaş’ın yeni transferi Alexander Milosevic, "Herkesin burada istisnasız sıkı çalıştığını gördüm. Böyle devam ederse bu takımın şampiyonluk şansı çok yüksek" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic, "Herkesin burada istisnasız sıkı çalıştığını gördüm. Böyle devam ederse bu takımın şampiyonluk şansı çok yüksek" dedi.

Manavgat'ta ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, İsveç'in AİK Stockholm takımından transfer edilen Sırp asıllı İsveçli stoperi Alexander Miloseviç, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Milosevic, transferinden, Beşiktaşlı taraftarlara, kariyer hedeflerinden takım arkadaşlarına kadar önemli açıklamalarda bulundu.

"KARAR VERMEK ZOR OLMADI"

Beşiktaş'ın teklifini duyar duymaz kabul ettiğini ve siyah-beyazlı takımın taraflarından etkilendiğini belirten Miloseviç, " Beşiktaş'tan teklif geldiğini duyunca 'kesinlik oraya gitmek istiyorum' dedim. İsveç'te arkadaşlarımdan Beşiktaş'la ilgili çok şey duymuştum. Karar vermek zor olmadı. Taraftarların verdiği hissiyat ve kulübün bana karşı olan tavrı beni cezbetti. Özellikle taraftarın verdiği destek buraya gelmemde büyük bir etken oldu. Daha transferim bitmeden sosyal medya üzerinde gösterilen ilgini bana kendimi evimde hissettirdi. Diğer kulüplerin verdiği teklifleri dikkate almadım. Detayları açıklamam diğer kulüplere saygısızlık olur" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'ndan arkadaşım Abdul Khalili ile Beşiktaş ve Süper Lig hakkında bilgi aldığını ifade eden Miloseviç, "Bana burasının teknik ama sert bir lig olduğunu söyledi. Forma giymek için çok çalışmam gerekiyor. Önceliğim savunma ancak fırsat bulursam şutlar çekmek de isterim" dedi.

"YÜKSEK BASKI ALTINDA OYNAMAYI SEVİYORUM"

Beşiktaş'ın genç oyunculardan kurulu bir takım olmasına rağmen çok çok iyi bir performans gösterdiğini vurgulayan Milosevic, takımda forma giyip giyemeyeceği şeklinde bir soruya, "Eğer iyiyseniz, yaşınız kaç olursa olsun o formayı kaparsınız. Daha iyi bir lige geldiğinizde, daha iyi rakipler ile oynarsınız. İdmanlarda Cenk Tosun ve Demba Ba'nın performansını görüyorum. İkisi de klas oyuncular. Rakiplerden ziyade öncelikle kendi takımımı düşünmeyi tercih ediyorum. Yüksek baskı altında oynamayı seviyorum. Büyük bir takımda oynuyor olmam bu açıdan benim için sorun değil. Futbolu zaten, baskıyı ve taraftarları sevdiğim için oynuyorum. Futbol oynamamın sebebi zaten bu. Hocalarım nasıl oynamamı isterse, o şekilde oynarım" şeklinde cevap verdi.

"ŞAMPİYONLARLA, ŞAMPİYON KARAKTERLİ OYUNCULAR İLE DOLU BİR TAKIM BURASI"

Takım savunmasında sertlik konusunda bir eksik olmadığını ifade eden Milosevic, şunları söyledi:

"Gerekirse oynadığımız maçlardan sonra gerekli analizler yapar ve eksiklerimizi, geliştirmemiz gereken noktaların üzerinden geçeriz. Şampiyonlarla, şampiyon karakterli oyuncular ile dolu bir takım burası. Herkesin ne kadar sıkı çalıştığını siz de görebilirsiniz. Savunmacılar ya da forvetler daha iyi ya da daha kötü diyemezsiniz. Bütün takımı değerlendirmemiz lazım. Sonuçta maçları takımlar beraber kazanır ya da beraber kaybederler. Herkesin burada istisnasız sıkı çalıştığını gördüm. Böyle devam ederse bu takımın şampiyonluk şansı çok yüksek. Oynadığım bütün takımlarda, sahadaki bir taraftarmış gibi oynuyorum. Yalnızca sahada iken verdiğini tepkilere daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Tribünlerde verdiğiniz tepkileri sahada verirseniz sıkıntı olur" - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Alexander Miloseviç Alexander Milosevic Manavgat Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Can Mobil-ANDROID:

daha dün geldin be Arkadaş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title