Haberler

Milli Takım'da kavga skandalı! Enes Ünal ve Halil Dervişoğlu birbirine girdi

Güncelleme:

En iyi üçüncü kotası almak için çıktığımız İsviçre maçında rakibimize 3-1 yenilerek puansız bir şekilde grup sonuncusu olduk ve EURO 2020'ye veda ettik. Maç sonrası Şenol Güneş'in formsuzluğu konuşulurken, İsviçre maçı öncesi 2 futbolcunun kavga ettiği ortaya çıktı. Antrenmanda Enes Ünal ve Halil Dervişoğlu'nun kavga ettiği, araya diğer futbolcuların güçlükle girdiği belirtildi. Daha sonrasında Halil'in Cengiz'le de sert tartışma yaşadığı aktarıldı.

A Milli Takımımız, İtalya'ya 3-0, Galler'e 2-0 kaybettikten sonra İsviçre'ye de 3-1 yenilerek büyük umutlarla gittiğimiz EURO 2020'ye erken veda etti. EURO 2020'de İsviçre'ye 3-1 yenilerek turnuvaya havlu atan Milli Takımımızda iki futbolcunun son idmanda kavga ettiği ortaya çıktı.

Milli Takım'da kavga skandalı! İki futbolcu birbirine girdi

CENGİZ'LE DE TARTIŞMA YAŞADI

A Milli Takım'ın İsviçre maçı öncesi yaptığı bir idmanda, gergin anlar yaşandı. Halil Dervişoğlu, Enes Ünal ile bir pozisyon sonrası kavga etti. Takım arkadaşları araya güçlükle olayı çok daha fazla büyümeden yatıştırdı. Bu kavganın ardından Halil, Cengiz Ünder'le de sert bir tartışma yaşadı. Sonrasında futbolcuları Teknik Direktör Şenol Güneş yanına çağırdı ve sert uyarı yaptı. İlk iki maçta alınan yenilgi ve antrenmanda yaşanan bu olay, Milli Takım'ın İsviçre maçına moralsiz başlamasına neden oldu.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Euro 2020 Türkiye Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (15)

İSMAİL ÇENDİK:

Uğurcan çok hatalı gol yiyor zamanlama hatası çok yapıyor.onun yerine Altay bayındra şans verse çok iyi olur du. Burak elini kolunu sallaya sallaya 90 dakika bitiriyor doğru düzgün koşmuyor, pres yapmıyor... Milli takımı Emre belezoğlu çalıştırsa bence çok iyi olur. Futbolcuları en iyi tanıyan bilen kişi....

34
83
yanıtYanıtla
evim mobilya:

emreye kadar yorum çok iyiydi ondan sonra bozdun kardeş

yanıt18
yanıt2
corç:

bizim çocuklarmış hahahaha :D güleyim bari. bunlar kim futbol kim. hep yabancı takımları tuttum her seferinde de kazandık. Kolaydı.

52
12
yanıtYanıtla
Ahmet Cansever:

Fransa, Hollandaya kazanırken bizim çocuklar maç kaybedince hadi ordan. Siz bence milli takım tutmuyorsunuz açık arıyorsunuz..

yanıt2
yanıt1
tövbekar 34:

gecti borun pazari sür esegi pontusa - nedir bu ugurcan inadi altay varken burak hayalet gigi sahada varlmi yokmu belli degil vs senol emekli olmus bile ruhen

38
24
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

dk olmus 75 senol hoca külübede elinde not defteri not tutuyor yazik eksi 7 averaj sifir puan ruhsuz

yanıt10
yanıt1
Edip Sevük:

Milli takım ne zaman başarılı olur?Teknik direktör ile futbolcular gönüllü olarak oynadığı zaman.

60
1
yanıtYanıtla
Serkan Önen :

Milli takım oyuncularına asker gibi dedik askerlerin haklarını yedik özür dileriz. Milli takım oyuncularına versinler asker maaşı hangisi oyniyacak bakalım,

50
5
yanıtYanıtla
Ayt Sali:

ulen bu millenium insanlarinda ruh yok ya.....nerde alpay tugay okan bulen kormaz lar

52
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

tuncay sanliyi yazmaman insanlik sucu

yanıt19
yanıt5
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title